Rulouri De Covrig

Rulouri De Covrig
Nevoie de o pâine vegană? Rulourile de covrig ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 448 calorii. Această rețetă este plăcută de 191 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sare kosher, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Rulouri Bretzel (Rulouri Sandwich Cu Covrig Bavarez), Rulouri De Covrig, și Rulouri De Covrig.

Instrucțiuni

1
Puneți 1 cană de apă caldă (110 grade F până la 115 grade F) în vasul unui mixer cu suport și presărați drojdia deasupra. Puneți deoparte să înflorească, 5 minute. Între timp, combinați făina, zahărul și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați amestecul de făină în amestecul de drojdie și amestecați cu cârligul de aluat pe cea mai mică setare până când aluatul se reunește. Măriți viteza la mediu și continuați să amestecați până când aluatul este elastic și neted, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Formați aluatul într-o bilă, puneți-l într-un castron mare cu ulei și întoarceți aluatul pentru a-l acoperi cu ulei. Acoperiți cu un prosop de bucătărie umed și lăsați să se odihnească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, 30 până la 35 de minute. Tapetați o foaie de copt cu folie sau un covor de copt din silicon, acoperiți generos cu spray de gătit și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
4
Puneți aluatul, apoi întoarceți-l pe o suprafață făinoasă. Frământați până când aluatul este neted și izvorăște înapoi când este înțepat, aproximativ 1 minut. Împărțiți în 4 bucăți și formați în rulouri alungite de 5 pe 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Așezați rulourile pe foaia de copt pregătită și tăiați patru tăieturi diagonale de 2 inci în partea de sus a fiecăruia. Acoperiți cu un prosop umed sau acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald până aproape că și-a dublat dimensiunea, 15 până la 20 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 425 de grade F și aduceți 8 căni de apă la fiert într-o cratiță mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
6
Se amestecă bicarbonatul de sodiu în apa clocotită (se va spuma ușor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
7
Adăugați 2 rulouri și braconați 2 minute pe fiecare parte. Folosind o lingură cu fante, scoateți rulourile, scurgeți-le și așezați-le pe foaia de copt, cu fața tăiată în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
8
Se presară cu sare. Repetați cu rulourile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
9
Coaceți rulourile până devin aurii, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
10
Lăsați să se răcească ușor pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
11
Fotografie de Victor Schrager
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista