Rulouri De Covrig

Rulouri De Covrig
Nevoie de o pâine vegană? Rulourile de covrig ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 448 calorii. Această rețetă este plăcută de 191 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, sare kosher, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Rulouri Bretzel (Rulouri Sandwich Cu Covrig Bavarez), Rulouri De Covrig, și Rulouri De Covrig.

Instrucțiuni

1
Puneți 1 cană de apă caldă (110 grade F până la 115 grade F) în vasul unui mixer cu suport și presărați drojdia deasupra. Puneți deoparte să înflorească, 5 minute. Între timp, combinați făina, zahărul și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați amestecul de făină în amestecul de drojdie și amestecați cu cârligul de aluat pe cea mai mică setare până când aluatul se reunește. Măriți viteza la mediu și continuați să amestecați până când aluatul este elastic și neted, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
șuncă Complet Fiartă, Tocatășuncă Complet Fiartă, Tocată
3
Formați aluatul într-o bilă, puneți-l într-un castron mare cu ulei și întoarceți aluatul pentru a-l acoperi cu ulei. Acoperiți cu un prosop de bucătărie umed și lăsați să se odihnească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, 30 până la 35 de minute. Tapetați o foaie de copt cu folie sau un covor de copt din silicon, acoperiți generos cu spray de gătit și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tarhon OpționalTarhon Opțional
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
4
Puneți aluatul, apoi întoarceți-l pe o suprafață făinoasă. Frământați până când aluatul este neted și izvorăște înapoi când este înțepat, aproximativ 1 minut. Împărțiți în 4 bucăți și formați în rulouri alungite de 5 pe 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
PunchPunch
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
5
Așezați rulourile pe foaia de copt pregătită și tăiați patru tăieturi diagonale de 2 inci în partea de sus a fiecăruia. Acoperiți cu un prosop umed sau acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați să crească într-un loc cald până aproape că și-a dublat dimensiunea, 15 până la 20 de minute. Între timp, preîncălziți cuptorul la 425 de grade F și aduceți 8 căni de apă la fiert într-o cratiță mare la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Se amestecă bicarbonatul de sodiu în apa clocotită (se va spuma ușor).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
7
Adăugați 2 rulouri și braconați 2 minute pe fiecare parte. Folosind o lingură cu fante, scoateți rulourile, scurgeți-le și așezați-le pe foaia de copt, cu fața tăiată în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Se presară cu sare. Repetați cu rulourile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
9
Coaceți rulourile până devin aurii, 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
10
Lăsați să se răcească ușor pe foaia de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
11
Fotografie de Victor Schrager
DificultateExpert
Gata În1 h, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista