Rulouri de condimente de dovleac peste noapte cu glazură de brânză cremă

Rulouri de condimente de dovleac peste noapte cu glazură de brânză cremă
Rulourile de condimente de dovleac peste noapte cu glazură de brânză cremă ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 54 de cenți pe porție. O porție conține 390 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați făină de aur, sare, lapte cald și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri de scorțișoară Fantail de dovleac cu glazură de brânză cremă de arțar, Rulouri dulci de dovleac cu afine, nuci pecan și glazură de brânză cremă de Caramel, și Mărturisirea # 136: nu am putut rezista... rulouri de scorțișoară cu condimente de dovleac cu cremă de brânză de scorțișoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați laptele cald, drojdia și 1 lingură de zahăr granulat. Puneți deoparte până când drojdia devine spumoasă în timp ce adunați ingredientele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Într-un alt castron mic, amestecați dovleacul, vanilia și oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Într-un castron mare, amestecați 2 1/2 căni de făină (rezervați ultima 1/4 cană pentru a reuni aluatul dacă este necesar), 1/2 linguriță sare, 1/2 linguriță scorțișoară și restul de 3 linguri zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Tăiați 1/4 cană de unt ciupindu-l în făină cu degetele, folosind un blender de patiserie sau o furculiță până când amestecul este nisipos și untul este în mare parte încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Se amestecă amestecul de drojdie și amestecul de dovleac în aluat folosind cârligul de aluat pe mixerul standului sau cu lingura de lemn până se formează aluatul umed. Dacă folosiți mixerul, bateți aluatul cu cârligul de aluat 10 minute la viteză medie până când aluatul începe să se îndepărteze de partea laterală a bolului și devine elastic. Dacă aluatul este încă foarte umed și strâns, adăugați 1/4 cană de făină rămasă. Dacă amestecați aluatul cu mâna, probabil că veți avea nevoie de făină suplimentară, astfel încât să puteți manipula aluatul suficient pentru a-l frământa. Pentru amestecarea manuală, frământați aluatul aproximativ 5 minute, până când devine elastic și destul de neted. Formați aluatul într-o bilă și puneți-l într-un castron uns; acoperiți cu folie de plastic și puneți-l la loc cald 1 până la 2 ore sau până când dimensiunea este dublă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală1 Prăjitură Angel Food Cake (450 G), Tăiată De Două Ori Pe Orizontală
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Într-un alt castron mic, bateți zahărul și condimentele pentru umplerea cu bici. Ulei ușor tigaie de 13x9 inci; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Așezați aluatul pe suprafața de lucru cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
8
Rulați aluatul cu sucitor la dreptunghi de 15x12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
9
Întindeți 1/4 cană de unt topit peste aluat, lăsând aproximativ 1 inch de spațiu descheiat pe fiecare dintre părțile mai lungi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
10
Se presară cu amestec de zahăr-condimente. Începând cu 1 din părțile mai lungi ale aluatului, înfășurați-l într-un buștean și ciupiți cusătura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată1 Tabletă (115 G) De Ciocolată Semidulce, Tocată
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
11
Tăiați aluatul în 4 bucăți egale; tăiați fiecare bucată în 3, pentru un total de 12 rulouri. Aranjați uniform în tigaie cu 1 din părțile tăiate în jos. Acoperiți tigaia cu folie de plastic și puneți-o la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi1 Ceapă Galbenă Mare, Tăiată în Optimi
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
12
Dimineața, scoateți tigaia din frigider și puneți-o pe tejghea timp de 30 de minute pentru a scoate frigul. După 30 de minute, încălziți cuptorul la 177° și puneți tigaia deasupra cuptorului, unde va fi foarte cald, și acoperiți cu un prosop. Lăsați cuptorul să se încălzească și rulourile să se încălzească timp de aproximativ 30 de minute sau până când rulourile sunt umflate, de dimensiuni aproximativ duble, iar spațiile dintre rulouri sunt aproape umplute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
13
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când rulourile sunt aurii. Se răcește ușor în timp ce faceți glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
14
În tigaia de 6 inci, încălziți 1/4 cană de unt la foc mediu până când se separă în unt limpede, spumă și solide din lapte. Continuați să gătiți până când solidele din lapte devin adânci, maro caramel și miros parfumat și nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
CarameleCaramele
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
15
Se toarnă untul într-un vas și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
16
Într-un castron mediu, bateți crema de brânză până când este moale și cremoasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
17
Adăugați zahăr pudră, unt rumenit și 1/8 linguriță sare. Bateți pentru a combina și întindeți peste rulouri calde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
18
Se servește cald.
19
Rulourile sunt cele mai bune în aceeași zi în care sunt făcute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista