Rulouri De Cină Fulgi
Rulourile de cină fulgi ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 173 calorii. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 19 cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți unt, drojdie, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Pillsbury rulouri de cină cu semilună frigorifică sau Pillsbury creații cu semilună frigorifică pentru Pillsbury foaie de aluat sub formă de fulgi frigorifici pentru Pillsbury, Rulouri De Butterhorn Cu Fulgi, și Rulouri De Brânză Fulgi.
Instrucțiuni
Se dizolvă zahărul și drojdia în laptele cald într-un castron mare; lăsați să stea 5 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați 2 3/4 căni de făină și sare în amestecul de drojdie; se amestecă până se formează un aluat. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până se omogenizează (aproximativ 5 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți ușor lipicios). Acoperiți aluatul cu folie de plastic și lăsați să se odihnească timp de 10 minute.
Rulați aluatul într-un dreptunghi de 12 x 10 inci pe o foaie de copt ușor făinată. Întindeți ușor untul peste aluat. Lucrând cu o latură lungă, pliați treimea inferioară a aluatului. Îndoiți treimea superioară a aluatului peste prima pliere pentru a forma un dreptunghi de 12 x 3 inci. Acoperiți cu folie de plastic; se pune la congelator timp de 10 minute.
Scoateți aluatul din congelator; îndepărtați folia de plastic.
Rulați aluatul, încă pe foaia de copt (presărați puțin mai multă făină, dacă este necesar), într-un dreptunghi de 12 x 10 inci. Lucrând cu o latură lungă, pliați treimea inferioară a aluatului. Îndoiți treimea superioară a aluatului peste prima pliere pentru a forma un dreptunghi de 12 x 3 inci. Acoperiți cu folie de plastic; se pune la congelator timp de 10 minute.
Scoateți aluatul din congelator; îndepărtați folia de plastic.
Rulați aluatul, încă pe foaia de copt, într-un dreptunghi de 12 x 8 inci. Începând cu o latură lungă, rulati aluat jeleu-rola de moda; prindeți cusătură pentru a sigila (nu sigilați capetele de rola).
Tăiați rola în 12 felii egale.
Așezați felii, tăiate cu părțile în sus, în căni de briose acoperite cu spray de gătit. Acoperiți ușor blaturile de felii de aluat cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 37
Coaceți aluatul la 375 timp de 20 de minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigaie și răciți timp de 5 minute pe un suport de sârmă.