Rulouri De Cină De Aur
Dacă 12 cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., rulouri de cină de aur ar putea fi un minunat vegetarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 79 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Această rețetă servește 12. Mergeți la magazin și ridicați miere, drojdie instantanee, lapte praf fără grăsimi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Rulouri De Cină De Aur, Rulouri lipicioase de dovleac cu nuci de Caramel cu rulouri de cină King ' s Hawaiian Circulatory # KHHolidayRollCall, și Cina in seara asta: spanac cu cartofi aurii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F. cu ajutorul furculiței, străpungeți cartoful în mai multe locuri. Înfășurați în folie de aluminiu și coaceți până se străpunge ușor cu furculița, aproximativ 50 de minute. Când este suficient de rece pentru a fi manipulat, curățați și zdrobiți. Rezervați 1/2 cană (4,5 uncii) piure de cartofi și aruncați restul sau salvați pentru o altă utilizare.
În bolul mixerului cu suport prevăzut cu Atașament pentru tel, amestecați împreună 1/2 cană plus 1 lingură (3 uncii/84 grame) făină, 1/3 cană plus 4 lingurițe (3,5 uncii/98 grame) apă, miere și 1/4 linguriță drojdie până când este foarte netedă, aproximativ 2 minute. Burete ar trebui să fie consistența aluat gros). Răsturnați părțile laterale ale bolului.
Într-un castron mediu, amestecați împreună 1 cană rămasă (5 uncii/140 grame) făină, 1/2 linguriță rămasă drojdie și lapte praf.
Presărați amestecul peste amestecul de făină (burete) în vasul mixerului pentru a forma pătură deasupra buretelui. Acoperiți bine vasul cu folie de plastic și lăsați să stea cel puțin 1 oră, de preferință până la 4 ore. (Starterul poate fi făcut înainte și refrigerat, bine acoperit cu folie de plastic, peste noapte. Nu există niciun motiv pentru a aduce starterul la temperatura camerei înainte de a continua.)
Atașați cârlig aluat să stea mixer.
Adăugați piure de cartofi dulci și 1 lingură de unt înmuiat la început și amestecați la scăzut (#2 pe Kitchen Aid) până se formează aluat dur, aproximativ 1 minut. Răsturnați părțile laterale ale bolului, apoi acoperiți bine cu folie de plastic și lăsați aluatul să se odihnească 20 de minute.
Presărați sare peste aluat și frământați la scăzut (#2 pe Kitchen Aid) până când este neted, strălucitor și ușor lipicios la atingere, 7 până la 10 minute. Răsturnați părțile laterale ale bolului. (Dacă aluatul este prea lipicios, transferați pe suprafața de lucru ușor făinată și frământați în cantitate mică de făină. Dacă este prea rigid, adăugați o cantitate mică de apă rece și frământați scurt.)
Folosind ulei vegetal sau spray antiaderent cu ulei vegetal, ulei ușor bol de 3 litri sau mai mare (sau recipient pentru creșterea aluatului).
Transferați aluatul în castron și ungeți ușor sau pulverizați deasupra aluatului. Folosind bandă, marcați în afara bolului până la aproximativ dublul înălțimii curente a aluatului. Acoperiți bine vasul cu folie de plastic și lăsați aluatul să crească la loc cald (75 de ani până la 80 de ani, Vezi notele bucătarului, mai jos) până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 oră.
Folosind răzuitor de aluat uns sau spatulă, transferați aluatul pe suprafața de lucru ușor unsă.
Întindeți ușor fundul aluatului și pliați până la centru, apoi repetați cu partea stângă, partea dreaptă și partea superioară. Pachetul rotund de aluat se transferă apoi în castron, cu partea netedă în sus și ușor cu ulei sau spray deasupra aluatului. Folosind bandă, marcați în afara bolului până la aproximativ dublul înălțimii curente a aluatului. Acoperiți bine vasul cu folie de plastic și lăsați aluatul să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii și depresiunea se menține atunci când este apăsat ușor cu degetul, aproximativ 1 oră.
Tapetați foaia mare de copt cu hârtie pergament.
Transferați aluatul pe suprafața de lucru ușor făinată și, folosind racleta de bancă ușor unsă, împărțiți-o în 4 bucăți egale, fiecare cântărind aproximativ 4 uncii (112 grame). Împărțiți fiecare bucată în 3 bucăți, fiecare cântărind aproximativ 1,3 uncii (36 grame). Păstrați aluatul rămas acoperit în timp ce lucrați cu fiecare lot.
Folosind mâinile ușor făinoase, rulați 1 bucată de aluat între palme pentru a forma o bilă netedă, de 1 3/4 inci lățime. Prindeți adâncitura pe fundul mingii strâns pentru a sigila. Repetați pentru a forma bilele rămase.
Transferați untul topit într-un castron mic. Înmuiați fiecare bilă de aluat în unt topit, acoperind toate părțile și transferați, cu partea sigilată în jos, pe foaia de copt pregătită, distanțându-se la aproximativ 2 inci. Acoperiți ușor foaia de folie de plastic cu ulei vegetal sau spray antiaderent cu ulei vegetal și acoperiți ușor tigaia cu folie unsă.
Lăsați rulourile să crească într-un loc cald până când dimensiunea se dublează și depresia se umple foarte încet atunci când este apăsată cu vârful degetului, aproximativ 45 de minute.
În timp ce aluatul crește, poziționați raftul lângă fundul cuptorului și deasupra cu piatră de copt sau foaie de copt grea. Setați o tigaie din fontă căptușită cu folie de aluminiu sau o tavă de copt cu margini grele pe podeaua cuptorului și preîncălziți cuptorul la 400 PCR timp de 1 oră.
Transferați rapid foaia de copt cu rulouri pe piatra de copt fierbinte (vezi notele bucătarului) și adăugați 1/2 cană cuburi de gheață la tigaie dedesubt.
Coaceți rulourile, tigaia rotativă la 180 de grade la jumătatea drumului, până când maro auriu și frigăruia introdusă în mijloc iese curată (termometrul de citire instantanee introdus în centru va înregistra aproximativ 190 de minute), aproximativ 12 minute.
Transferați rulourile de pe foaia de copt în raft pentru a se răci complet.
Se servește cald sau la temperatura camerei.
* Aluatul se ridică cel mai bine în jurul valorii de 75 de ani până la 80 de ani.dacă casa dvs. este pe partea rece, puteți seta un recipient cu apă de la robinet foarte fierbinte lângă aluatul în creștere și acoperiți aluatul și apa fierbinte cu un recipient sau castron mare de plastic—va trebui să reîncălziți apa la fiecare 30 până la 40 de minute. Alternativ, puteți așeza aluatul (și recipientul mic cu apă foarte fierbinte) într-un cuptor cu microunde (nu este pornit) sau într-un cuptor standard fără lumină pilot, dar cu lumina cuptorului aprinsă pentru a oferi căldură blândă. •Dacă doriți să faceți această pâine pe o perioadă de 2 zile, o puteți refrigera peste noapte după prima creștere. După ce și-a dublat dimensiunea (prima creștere), apăsați ușor aluatul în vas, apoi acoperiți cu folie de plastic care a fost ușor acoperită cu ulei vegetal sau spray antiaderent cu ulei vegetal și refrigerați. După o oră și din nou după două, apăsați ușor aluatul în jos. Apoi la frigider peste noapte. A doua zi, aduceți aluatul la temperatura camerei cu cel puțin 1 oră înainte de a modela și coace pâinea. Rețineți că timpul petrecut în frigider înlocuiește a doua creștere, astfel încât nu este nevoie de o a doua creștere.* Pentru o textură adecvată, este important ca pâinea să primească o explozie de căldură imediat ce intră în cuptor. Din acest motiv, cuptorul trebuie preîncălzit timp de o oră întreagă și este important să nu lăsați prea multă căldură să scape atunci când puneți pâinea. Când transferați aluatul în cuptor pentru a coace, asigurați-vă că închideți rapid ușa.
Făină: 100% (include amidonul conținut în cartof)apă: 64,9% (include apa conținută în unt și ignam)drojdie: 0,93% sare: 1,7% grăsime de unt: 4,4%