Rulouri De Cină Cu Făină De Porumb
Rulourile de cină din făină de porumb sunt o pâine care servește 30. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 108 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Pentru 9 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați făină, ouă, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de mare. Rețete similare includ Rulouri De Făină De Porumb, Cina În Seara Asta: Păstrăv Prăjit Cu Crustă De Porumb, și Rulouri lipicioase de dovleac cu nuci de Caramel cu rulouri de cină Hawaiene King ' s Hawaiian.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați laptele, zahărul, untul, făina de porumb și sarea. Se aduce la fierbere la foc mediu, amestecând continuu. Reduceți căldura; gatiti si amestecati 5-8 minute sau pana se ingroasa. Se răcește până la 110 cp-115 CP.
Într-un castron mic, dizolvați drojdia în apă caldă. Într-un castron mare, combinați ouăle, amestecul de făină de porumb, amestecul de drojdie și 2 căni de făină; bate pana se omogenizeaza. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale (aluatul va fi lipicios).
Întoarceți-vă pe o suprafață făinoasă; frământați până când este neted și elastic, aproximativ 6-8 minute.
Așezați într-un castron uns, întorcându-vă o dată pentru a unge blatul. Acoperiți cu folie de plastic; lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Punch aluat în jos. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată; împărțiți în 30 de bile.
Locul 2 în. separat pe foi de copt unse. Acoperiți cu un prosop de bucătărie curat; lăsați să crească într-un loc cald până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Descoperiți rulourile; periați cu unt topit și presărați cu făină de porumb.
Se coace la 375 CP timp de 13-17 minute sau până se rumenesc.
Scoateți din tigăi în rafturi de sârmă;serviți cald.