Rulouri De Cină Cu Fulgi De Ovăz
Fulgi de ovăz cina role ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Această rețetă servește 24. O porție conține 129 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime. Pentru 17 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați unt, apă, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Rulouri lipicioase de dovleac cu nuci de Caramel cu rulouri de cină King ' s Hawaiian Circulatory # KHHolidayRollCall, Cele Mai Bune Rulouri De Cină, și Rulouri De Cină.
Instrucțiuni
Combinați laptele, 3/4 cană de apă și mierea într-o cratiță mică.
Încălziți amestecul de lapte la foc mediu-mare la 100 până la 110; se ia de pe foc. Se dizolvă drojdia în amestecul de lapte; lăsați să stea 5 minute. Se amestecă untul și oul.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați 4 căni de făină, ovăz și sare într-un castron mare, amestecând bine.
Adăugați amestecul de drojdie în amestecul de făină; se amestecă până se formează un aluat moale. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați până se omogenizează și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficientă făină rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini.
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit și întoarceți-l în partea superioară. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii.
Puneți aluatul în jos, remodelați-l într-o bilă și reveniți la castron. Acoperiți și lăsați să crească 1 oră sau până la dublarea dimensiunii.
Puneți aluatul în jos; întoarceți-vă pe o suprafață ușor făinată. Frământați aluatul de 3 până la 4 ori; lăsați să se odihnească 5 minute. Împărțiți amestecul în 24 de porții egale; formați fiecare porție într-o bilă.
Așezați bilele la o distanță de 1 inch pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 30 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Preîncălziți cuptorul la 42
Coaceți rulourile la 425 timp de 12 minute sau până se rumenesc.
Scoateți rulourile din tigaie; se răcește pe un suport de sârmă.