Rulouri De Cină 101

Rulouri De Cină 101
Această rețetă servește 1 și costă 71 de cenți pe porție. O porție conține 225 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână unt, făină nealbită, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Rulouri lipicioase de dovleac cu nuci de Caramel cu rulouri de cină King ' s Hawaiian Circulatory # KHHolidayRollCall, Lapte bătut 101, și Făină De Tort 101 pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, presărați drojdia peste ceașcă apă caldă (105 până la 46°) și lăsați să stea până devine cremoasă, 5 până la 10 minute. Se amestecă pentru a dizolva drojdia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Într-o cratiță medie, încălziți zeama, amestecând continuu, până se încălzește (aproximativ 38°). Sau puneți Zara într-o cană de măsurare din sticlă de 1 litru și cuptorul cu microunde la maxim timp de 1 minut, amestecând ocazional, până se încălzește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Transferați Zara într-un castron și amestecați amestecul de drojdie dizolvat, untul topit, ouăle, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Lapte BătutLapte Bătut
UntUnt
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Pentru a face aluatul manual, transferați ingredientele lichide într-un castron mare. Amestecați treptat suficientă făină pentru a forma un aluat shaggy. Întoarceți-vă pe o suprafață de lucru ușor făinată. Frământați aluatul, adăugând mai multă făină după cum este necesar, până când aluatul este neted și elastic, 8 până la 10 minute. Formați aluatul într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Pentru a face aluatul într-un mixer rezistent, turnați ingredientele lichide în vasul mixerului și atașați lama paletei. Cu mașina la viteză mică, adăugați treptat suficientă făină pentru a face un aluat rigid care se adună în jurul lamei. Treceți la cârligul de aluat. Frământați aluatul în mașină, adăugând mai multă făină după cum este necesar pentru a face un aluat elastic, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BolBol
6
Se transferă pe o suprafață de lucru ușor făinată și se frământă cu mâna până se omogenizează, aproximativ 2 minute. Formați aluatul într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
7
Pentru a face aluatul într-un robot de bucătărie, montați o mașină cu capacitate de 11 căni (sau mai mare) cu lama metalică. Faceți aluatul în două loturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
8
Așezați 2 căni de făină în mașină și pulsați pentru a combina. Cu mașina în funcțiune, turnați aproximativ jumătate din ingredientele lichide prin tubul de alimentare pentru a forma o bilă moale de aluat care călărește deasupra lamei. Procesați timp de 45 de secunde pentru a frământa aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
9
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și acoperiți cu folie de plastic. Repetați cu ingredientele rămase. Frământați cele două porții de aluat împreună cu mâna până se omogenizează și se combină. Formați aluatul într-o bilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
10
Așezați aluatul într-un castron mare, cu unt. Întoarceți aluatul pentru a acoperi cu untul și întoarceți aluatul cu partea netedă în sus. Acoperiți bine cu folie de plastic și lăsați să stea într-un loc cald până la dublarea volumului (dacă împingeți aluatul cu degetul, va rămâne o impresie), aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
BolBol
11
Ungeți ușor două tigăi rotunde de tort de 9 inci. Puneți aluatul și frământați scurt pe o suprafață de lucru neumflată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
PunchPunch
12
Tăiați aluatul în 18 bucăți egale. (Acest lucru este cel mai ușor de făcut tăind aluatul în treimi, apoi fiecare treime în jumătate și fiecare jumătate în 3 bucăți.) Acoperiți bucățile tăiate de aluat cu o bucată de folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
13
Așezați o bucată de aluat pe suprafața de lucru. Folosind părțile laterale ale mâinilor, puneți aluatul sub el însuși, întorcând aluatul în timp ce vă ascundeți, întinzând suprafața superioară și formând în cele din urmă o bilă întinsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
14
Transferați ruloul într-o tigaie pregătită. Repetați cu bucata de aluat rămasă, permițând 9 bile pe tigaie. Acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați să stea într-un loc cald până aproape că și-a dublat volumul, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
TigaieTigaie
15
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
16
Ungeți ușor vârfurile rulourilor cu unt topit și presărați semințele, dacă folosiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
RolaRola
SemințeSemințe
17
Coaceți până se rumenesc, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
18
Scoateți din tigăi și serviți cald.
19
Variații
20
Nod
21
Rulouri: ungeți ușor două foi de copt. Lucrați cu o bucată de aluat la un moment dat, păstrându-le pe celelalte acoperite cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
AluatAluat
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
22
Rulați aluatul între palme într-o frânghie groasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
23
Așezați frânghia pe o suprafață de lucru neumflată. Puneți mâinile deasupra aluatului și rotiți-l înainte și înapoi, întinzând aluatul într-o frânghie lungă de 9 inci. Legați aluatul într-un nod peste mână, cu nodul poziționat în centrul frânghiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
24
Așezați nodurile la 2 centimetri distanță pe foile de copt pregătite. Acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați să crească până aproape că și-a dublat dimensiunea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Folie De PlasticFolie De Plastic
25
Coaceți conform instrucțiunilor de mai sus.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
26
Trifoi
27
Rulouri: unt ușor 18 căni de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
28
Tăiați fiecare bucată de aluat în treimi și formați fiecare bucată într-o bilă mică, întinsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
29
Așezați 3 bile, cu părțile netede în sus, în fiecare formă de brioșă. Acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați să crească până aproape s-a dublat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tava Pentru BrioșeTava Pentru Brioșe
30
Coaceți conform instrucțiunilor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
31
articol var
32
Type_27_data = {};
33
articol
34
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții1
Scor De Sănătate4
Revista