Rulouri De Cină 101
Această rețetă servește 1 și costă 71 de cenți pe porție. O porție conține 225 calorii, 9g de proteine, și 13g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână unt, făină nealbită, ouă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Rulouri lipicioase de dovleac cu nuci de Caramel cu rulouri de cină King ' s Hawaiian Circulatory # KHHolidayRollCall, Lapte bătut 101, și Făină De Tort 101 pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, presărați drojdia peste ceașcă apă caldă (105 până la 46°) și lăsați să stea până devine cremoasă, 5 până la 10 minute. Se amestecă pentru a dizolva drojdia.
Într-o cratiță medie, încălziți zeama, amestecând continuu, până se încălzește (aproximativ 38°). Sau puneți Zara într-o cană de măsurare din sticlă de 1 litru și cuptorul cu microunde la maxim timp de 1 minut, amestecând ocazional, până se încălzește.
Transferați Zara într-un castron și amestecați amestecul de drojdie dizolvat, untul topit, ouăle, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Pentru a face aluatul manual, transferați ingredientele lichide într-un castron mare. Amestecați treptat suficientă făină pentru a forma un aluat shaggy. Întoarceți-vă pe o suprafață de lucru ușor făinată. Frământați aluatul, adăugând mai multă făină după cum este necesar, până când aluatul este neted și elastic, 8 până la 10 minute. Formați aluatul într-o bilă.
Pentru a face aluatul într-un mixer rezistent, turnați ingredientele lichide în vasul mixerului și atașați lama paletei. Cu mașina la viteză mică, adăugați treptat suficientă făină pentru a face un aluat rigid care se adună în jurul lamei. Treceți la cârligul de aluat. Frământați aluatul în mașină, adăugând mai multă făină după cum este necesar pentru a face un aluat elastic, aproximativ 8 minute.
Se transferă pe o suprafață de lucru ușor făinată și se frământă cu mâna până se omogenizează, aproximativ 2 minute. Formați aluatul într-o bilă.
Pentru a face aluatul într-un robot de bucătărie, montați o mașină cu capacitate de 11 căni (sau mai mare) cu lama metalică. Faceți aluatul în două loturi.
Așezați 2 căni de făină în mașină și pulsați pentru a combina. Cu mașina în funcțiune, turnați aproximativ jumătate din ingredientele lichide prin tubul de alimentare pentru a forma o bilă moale de aluat care călărește deasupra lamei. Procesați timp de 45 de secunde pentru a frământa aluatul.
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru ușor făinată și acoperiți cu folie de plastic. Repetați cu ingredientele rămase. Frământați cele două porții de aluat împreună cu mâna până se omogenizează și se combină. Formați aluatul într-o bilă.
Așezați aluatul într-un castron mare, cu unt. Întoarceți aluatul pentru a acoperi cu untul și întoarceți aluatul cu partea netedă în sus. Acoperiți bine cu folie de plastic și lăsați să stea într-un loc cald până la dublarea volumului (dacă împingeți aluatul cu degetul, va rămâne o impresie), aproximativ 1 oră.
Ungeți ușor două tigăi rotunde de tort de 9 inci. Puneți aluatul și frământați scurt pe o suprafață de lucru neumflată.
Tăiați aluatul în 18 bucăți egale. (Acest lucru este cel mai ușor de făcut tăind aluatul în treimi, apoi fiecare treime în jumătate și fiecare jumătate în 3 bucăți.) Acoperiți bucățile tăiate de aluat cu o bucată de folie de plastic.
Așezați o bucată de aluat pe suprafața de lucru. Folosind părțile laterale ale mâinilor, puneți aluatul sub el însuși, întorcând aluatul în timp ce vă ascundeți, întinzând suprafața superioară și formând în cele din urmă o bilă întinsă.
Transferați ruloul într-o tigaie pregătită. Repetați cu bucata de aluat rămasă, permițând 9 bile pe tigaie. Acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați să stea într-un loc cald până aproape că și-a dublat volumul, aproximativ 40 de minute.
Preîncălziți cuptorul la 191°.
Ungeți ușor vârfurile rulourilor cu unt topit și presărați semințele, dacă folosiți.
Coaceți până se rumenesc, 20 până la 25 de minute.
Scoateți din tigăi și serviți cald.
Rulouri: ungeți ușor două foi de copt. Lucrați cu o bucată de aluat la un moment dat, păstrându-le pe celelalte acoperite cu folie de plastic.
Rulați aluatul între palme într-o frânghie groasă.
Așezați frânghia pe o suprafață de lucru neumflată. Puneți mâinile deasupra aluatului și rotiți-l înainte și înapoi, întinzând aluatul într-o frânghie lungă de 9 inci. Legați aluatul într-un nod peste mână, cu nodul poziționat în centrul frânghiei.
Așezați nodurile la 2 centimetri distanță pe foile de copt pregătite. Acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați să crească până aproape că și-a dublat dimensiunea.
Coaceți conform instrucțiunilor de mai sus.
Rulouri: unt ușor 18 căni de briose.
Tăiați fiecare bucată de aluat în treimi și formați fiecare bucată într-o bilă mică, întinsă.
Așezați 3 bile, cu părțile netede în sus, în fiecare formă de brioșă. Acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați să crească până aproape s-a dublat.
Coaceți conform instrucțiunilor.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;