Rulouri De Carne Tocată La Grătar Românesc

Rulouri De Carne Tocată La Grătar Românesc
Nu poți avea niciodată prea multe rețete din Europa de Est, așa că încearcă rulourile de carne tocată la grătar românești. O porție conține 1159 calorii, 40g de proteine, și 109G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,1 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ulei vegetal, usturoi, semințe de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Jalapenos umplut cu carne tocată, Salpic (Carne Tocată Din Nicaragua), și Tofu cu sos picant de carne tocată.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați împreună carnea de vită măcinată, suetul, bicarbonatul de sodiu, semințele de chimen, usturoiul, sarea, piperul și fructele de ienupăr folosind mâinile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De IenupărBoabe De Ienupăr
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
Carne De Vită MăcinatăCarne De Vită Măcinată
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
SeuSeu
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se amestecă cu mâinile timp de aproximativ 15 minute, adăugând un pic de apă la un moment dat. Această parte poate fi făcută cu câteva ore înainte, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
3
Preîncălziți un grătar la foc mare. Cu mâinile ude formează carnea în rulouri de aproximativ 3 inci lungime și 1 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Ungeți ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Grătiți carnea timp de 5 până la 10 minute, ungând frecvent cu un amestec de bulion de vită și orice ulei rămas, până când este bine făcut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De VităBulion De Vită
CarneCarne
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Revista