Rulouri De Carne Tocată La Grătar Românesc
Nu poți avea niciodată prea multe rețete din Europa de Est, așa că încearcă rulourile de carne tocată la grătar românești. O porție conține 1159 calorii, 40g de proteine, și 109G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,1 USD pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de ulei vegetal, usturoi, semințe de chimen și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Jalapenos umplut cu carne tocată, Salpic (Carne Tocată Din Nicaragua), și Tofu cu sos picant de carne tocată.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați împreună carnea de vită măcinată, suetul, bicarbonatul de sodiu, semințele de chimen, usturoiul, sarea, piperul și fructele de ienupăr folosind mâinile.
Se amestecă cu mâinile timp de aproximativ 15 minute, adăugând un pic de apă la un moment dat. Această parte poate fi făcută cu câteva ore înainte, dacă doriți.
Preîncălziți un grătar la foc mare. Cu mâinile ude formează carnea în rulouri de aproximativ 3 inci lungime și 1 inch grosime.
Grătiți carnea timp de 5 până la 10 minute, ungând frecvent cu un amestec de bulion de vită și orice ulei rămas, până când este bine făcut.