Rulouri De Carne De Vită Cu Sparanghel
Asparagus Beef Roll-up-uri este un fără gluten și primar garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 87 calorii. Această rețetă servește 12 și costă 1,19 USD pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați sulițe de sparanghel, arpagic tartinabil din carton și cremă de ceapă, hrean și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce este destul de bun. Încercați Rulouri De Lasagna Pentru Congelator, Cârnați Umplute Pâine Prăjită Franceză Roll Up-Uri, și Pui Bacon Ranch Lasagna Roll Up-Uri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, aduceți 1-1/2 căni de apă la fierbere.
Adăugați sparanghel; acoperiți și fierbeți timp de 2-3 minute sau până când este crocant.
Scurgeți și puneți imediat sparanghelul în apă cu gheață.
Într-un castron mic, combinați crema de brânză și hreanul. Se usucă feliile de vită cu prosoape de hârtie.
Întindeți fiecare felie cu un strat subțire de amestec de brânză cremă; deasupra cu o suliță de sparanghel.
Rulați bine. Se dă la frigider până la servire.