Rulouri de carne cu fasole: Involtini con Fagioli

Rulouri de carne cu fasole: Involtini con Fagioli
Rulouri de carne cu fasole: Involtini con Fagioli ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru $ 5.11 pe portie, această rețetă acoperă 59% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 91G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 1105 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, umăr De Vițel, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Rulouri de vițel (involtini) și Caponata, Involtini Di Pollo-rulouri de pui umplute cu șuncă și brânză, și Rulouri de vițel cu lămâie și ciuperci: Involtini di Vitello al Limone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, așezați pancetta și gătiți la foc mediu până când cea mai mare parte a grăsimii este redată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
2
Adăugați fasolea, 1 cățel de usturoi și jumătate din pătrunjel și gătiți la foc mediu-mare, amestecând ocazional. Gatiti 5 minute, pana cand ceapa se inmoaie, apoi adaugati rosiile si sarea si piperul, dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Într-o tigaie separată, încălziți 1/4 cană de ulei la foc mare și adăugați ciupercile. Gatiti la foc foarte mare pana cand incep sa se rumeneasca si crocante, apoi adaugati 1 catel de usturoi si un varf de patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
5
Într-un castron mare, combinați vițelul măcinat, carnea de porc, brânza rasă, oul, sarea și piperul, după gust și, odată ce s-au răcit, ciupercile fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Pungă Tăiței Cu Ouă Extra-lați1/3 Pungă Tăiței Cu Ouă Extra-lați
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Se amestecă bine aceste ingrediente și se împarte uniform între feliile de vițel, așezând o porție în centrul fiecărei felii. Condimentează cu sare și piper și rulează fiecare felie în sus, fixându-se cu sfoară de măcelar. Praf fiecare rolă cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
7
Într-o tigaie separată, încălziți uleiul de măsline rămas la foc mare și adăugați rulourile, lucrând în loturi pentru a evita supraaglomerarea tigaiei. Se rumenesc rulourile pe toate părțile, apoi se adaugă la fasolea fierbinte și sosul de roșii și se fierbe timp de 20 de minute. Condimentează sosul cu sare și piper și servește rulourile cu sos stropit deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate87
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista