Rulouri de carne cu fasole: Involtini con Fagioli

Rulouri de carne cu fasole: Involtini con Fagioli
Rulouri de carne cu fasole: Involtini con Fagioli ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. Pentru $ 5.11 pe portie, această rețetă acoperă 59% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 91G de proteine, 47G de grăsime, și un total de 1105 calorii. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, umăr De Vițel, ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 83%, acest fel de mâncare este minunat. Încercați Rulouri de vițel (involtini) și Caponata, Involtini Di Pollo-rulouri de pui umplute cu șuncă și brânză, și Rulouri de vițel cu lămâie și ciuperci: Involtini di Vitello al Limone pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, așezați pancetta și gătiți la foc mediu până când cea mai mare parte a grăsimii este redată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Roșii Tăiate2 Cepe Roșii Tăiate
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
2
Adăugați fasolea, 1 cățel de usturoi și jumătate din pătrunjel și gătiți la foc mediu-mare, amestecând ocazional. Gatiti 5 minute, pana cand ceapa se inmoaie, apoi adaugati rosiile si sarea si piperul, dupa gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cutie De Fasole Verde, ScursăCutie De Fasole Verde, Scursă
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Într-o tigaie separată, încălziți 1/4 cană de ulei la foc mare și adăugați ciupercile. Gatiti la foc foarte mare pana cand incep sa se rumeneasca si crocante, apoi adaugati 1 catel de usturoi si un varf de patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
5
Într-un castron mare, combinați vițelul măcinat, carnea de porc, brânza rasă, oul, sarea și piperul, după gust și, odată ce s-au răcit, ciupercile fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Pungă Tăiței Cu Ouă Extra-lați1/3 Pungă Tăiței Cu Ouă Extra-lați
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se amestecă bine aceste ingrediente și se împarte uniform între feliile de vițel, așezând o porție în centrul fiecărei felii. Condimentează cu sare și piper și rulează fiecare felie în sus, fixându-se cu sfoară de măcelar. Praf fiecare rolă cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
7
Într-o tigaie separată, încălziți uleiul de măsline rămas la foc mare și adăugați rulourile, lucrând în loturi pentru a evita supraaglomerarea tigaiei. Se rumenesc rulourile pe toate părțile, apoi se adaugă la fasolea fierbinte și sosul de roșii și se fierbe timp de 20 de minute. Condimentează sosul cu sare și piper și servește rulourile cu sos stropit deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate87
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista