Rulouri De Cardamom
Nevoie de o pâine vegetariană? Rulourile de Cardamom ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 16. O porție conține 321 calorii, 5g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, zahăr brun, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri Suedeze De Cardamom, Rulouri Finlandeze De Cardamom, și Rulouri Rapide De Cardamom pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, dizolvați drojdia în 1/2 cană de apă caldă (aproximativ 110).
Lăsați să stea până se formează bule spumoase la suprafață, aproximativ 5 minute. Între timp, topiți 1/2 cană de unt într-o tigaie la foc mic și lăsați să se răcească doar până se încălzește.
Lăsați restul de 1/2 cană de unt să se înmoaie într-un loc cald până se întinde.
La drojdie, adăugați unt topit, zahăr granulat, ouă, 1/2 cană lapte, 4 1/2 cană făină și sare. Se amestecă sau se amestecă într-un mixer în picioare cu un cârlig de aluat până se omogenizează, 5 minute. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până se dublează în vrac, aproximativ 1 oră.
Unt doi 9-in. tort de bucătărie. Când aluatul s-a dublat, dați-l cu pumnul în jos și întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată.
Rulați aluatul într-un 2-ft. pătrat, se întinde cu unt înmuiat și se presară cu zahăr brun și cardamom.
Rulați aluatul într-un buștean, ciupind cusătura pentru a sigila.
Tăiați buștenul în 16 bucăți și aranjați, tăiați părțile în sus, într-un singur strat în tigăi de tort. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește peste noapte.
Preîncălziți cuptorul la 35
Scoateți folia de plastic din rulouri și coaceți până se rumenesc și o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 30 de minute.
Lăsați să se răcească în tigaie 10 minute.
Bateți împreună 1/4 cană de lapte și 1/2 cană de zahăr pudră într-un castron mic.
Scoateți rulourile din tigăi și stropiți cu jumătate din această glazură subțire.
Adăugați 1/4 cană de zahăr pudră rămasă în glazura rămasă și stropiți peste rulouri.