Rulouri de brânză, ierburi și roșii uscate la soare

Rulouri de brânză, ierburi și roșii uscate la soare
Brânză, ierburi și roșii uscate la soare rulouri Phyllo necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 35 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 160 de calorii, 1g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână ou, patiserie filo, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Rulouri de brânză, ierburi și roșii uscate la soare, Anghinare și paste de roșii uscate la soare, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare.

Instrucțiuni

1
Bateți oul într-un castron mediu până se spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Se amestecă toate brânzeturile, roșiile, cimbru, maghiran și piper. Acoperiți și răciți până când este gata de utilizare, până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaghiranMaghiran
TomateTomate
PiperPiper
CimbruCimbru
3
Stiva foi phyllo. Folosind cuțit ascuțit sau foarfece, tăiați foile pe jumătate pe lungime, făcând șaisprezece benzi de patiserie cu lățimea de 5 până la 6 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Filo PatiserieFilo Patiserie
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
4
Așezați 1 bandă pe suprafața de lucru (păstrați benzile rămase acoperite cu folie de plastic și prosop umed pentru a preveni uscarea).
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
5
Periați întreaga bandă cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Așezați 1 lingură de umplutură de brânză în centrul benzii, 1 inch de la 1 margine scurtă de patiserie. Forma de umplere în jurnal lung de 3 inci, paralel cu marginea scurtă. Îndoiți marginea scurtă, apoi laturile de patiserie, peste umplutură. Continuați să vă rostogoliți, închizând complet umplerea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Produse De Patiserie ScurtăProduse De Patiserie Scurtă
BrânzăBrânză
RolaRola
7
Periați peste tot cu ulei; așezați pe foaia de copt cu margini. Repetați cu benzile filo rămase și umplutura. Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
8
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Coaceți rulourile descoperite până când umplutura este încălzită și patiseria este aurie, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
10
Se transferă în platou; se servește fierbinte.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Revista