Rulouri de brânză, ierburi și roșii uscate la soare
Brânză, ierburi și roșii uscate la soare rulouri Phyllo necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 35 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 160 de calorii, 1g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Epicurious. Dacă aveți la îndemână ou, patiserie filo, frunze de cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Rulouri de brânză, ierburi și roșii uscate la soare, Anghinare și paste de roșii uscate la soare, și Pesto De Roșii Ușor Vegan Uscat La Soare.
Instrucțiuni
Bateți oul într-un castron mediu până se spumează.
Se amestecă toate brânzeturile, roșiile, cimbru, maghiran și piper. Acoperiți și răciți până când este gata de utilizare, până la 1 zi.
Stiva foi phyllo. Folosind cuțit ascuțit sau foarfece, tăiați foile pe jumătate pe lungime, făcând șaisprezece benzi de patiserie cu lățimea de 5 până la 6 inci.
Așezați 1 bandă pe suprafața de lucru (păstrați benzile rămase acoperite cu folie de plastic și prosop umed pentru a preveni uscarea).
Periați întreaga bandă cu ulei.
Așezați 1 lingură de umplutură de brânză în centrul benzii, 1 inch de la 1 margine scurtă de patiserie. Forma de umplere în jurnal lung de 3 inci, paralel cu marginea scurtă. Îndoiți marginea scurtă, apoi laturile de patiserie, peste umplutură. Continuați să vă rostogoliți, închizând complet umplerea.
Periați peste tot cu ulei; așezați pe foaia de copt cu margini. Repetați cu benzile filo rămase și umplutura. Se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Coaceți rulourile descoperite până când umplutura este încălzită și patiseria este aurie, aproximativ 18 minute.
Se transferă în platou; se servește fierbinte.