Rulouri de Broccoli musculoase
Rulourile de Broccoli musculoase ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 681 calorii, 38g de proteine, și 33g de grăsime. Această rețetă servește 4. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați firimituri de pâine, broccoli, făină și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Rulouri De Lasagna Pentru Congelator, Ușor Pepperoni Pizza Lasagna Roll Up-Uri, și Cârnați Umplute Pâine Prăjită Franceză Roll Up-Uri.
Instrucțiuni
Așezați tăiței într-un castron cu apă foarte fierbinte și lăsați să stea.
Așezați 1/2 cană de lapte într-un castron, amestecați amidonul de porumb și lăsați-l deoparte. Cuptorul cu microunde rămâne laptele la putere maximă timp de 2 minute.
Topiți untul într-o cratiță grea la foc mediu.
Adăugați ceapa și gătiți timp de 5 minute.
Adăugați făină și bateți pentru a face o pastă. Treceți treptat în laptele fierbinte.
Bateți amidonul de porumb și laptele în sos fierbinte. Aduceți la fierbere, amestecând; continuați să bateți timp de 2 minute.
Se ia de pe foc; se amestecă Cheddar, sare și piper.
Scoateți 1 cană de sos de brânză și dați deoparte.
Lăsați sosul rămas să se răcească în oală.
Gatiti rotundul macinat la foc mediu pana se rumeneste.
Transferați carnea de vită cu o lingură cu fante în sosul de brânză în oală; se amestecă broccoli.
Într-un castron mic, amestecați firimiturile de pâine, uleiul de măsline și pătrunjelul. Preîncălziți cuptorul la 204°.
Ungeți un vas de copt pătrat de 9 inci.
Așezați 1 tăiței pe o suprafață de lucru; se acoperă cu 1/2 cană amestec de carne de vită și se rostogolește; se transferă în vas. Repetați cu tăiței rămași. Puneți sosul Cheddar pe rulouri și presărați amestecul de pesmet deasupra.
Coaceți până la bule, 15 până la 20 de minute.