Rulouri cu sparanghel cu parmezan

Rulouri cu sparanghel cu parmezan
Roll-ups cu sparanghel cu parmezan ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de aperitive. O porție conține 33 de calorii, 1 g de proteine și 2 g de grăsimi. Această rețetă servește 12. Pentru 24 de cenți per porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați sulițe de sparanghel, aluat filo, brânză de parmezan și alte câteva lucruri pentru a o pregăti astăzi. 14 persoane au fost impresionate de această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 40%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și rulourile cu sparanghel, rulourile cu șuncă și sparanghel și rulourile cu pui/sparanghel.

Instrucțiuni

1
Tăiați sulițele de sparanghel în 4 inci. lungimi (aruncați tulpinile sau păstrați pentru o altă utilizare). Într-o cratiță mare, aduceți 1/2 inch de apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați sparanghelul; se acopera si se fierbe 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
3
Scurgeți și puneți imediat sparanghelul în apă cu gheață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
4
Scurgeți și uscați.
5
Stivuiți ambele foi de aluat filo pe o suprafață de lucru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
6
Tăiați teancul în jumătate pe lungime, apoi pe lățime în treimi. Separați bucățile și ungeți cu puțin ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
7
Stropiți fiecare cu 1 linguriță de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
8
Puneți o suliță de sparanghel de-a lungul unei părți a fiecărei bucăți de aluat filo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
9
Se presara usor cu piper; se rostogolește strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
10
Puneți cu cusătura în jos pe o foaie de copt neunsă.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
11
Ungeți blaturile cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
12
Coaceți la 400° timp de 7-9 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumosul rosé sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Louis Guntrum Dry Riesling. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Louis Guntrum Riesling uscat
Louis Guntrum Riesling uscat
Rieslingul uscat Louis Guntrum 2016 are un parfum delicat de piersici albe, caise și pere suculente. Senzație impresionantă în gură și arome de durată. Rieslingul clasic în expresie și eleganță.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista