Mazăre de zăpadă și ciuperci chinezești
Snow Pea-and-Chinese Mushroom Stir-Fry ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 52 calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 2,06 USD pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, mazăre de zăpadă, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Încercați Creveți chinezi prăjiți cu mazăre de zăpadă, Se amestecă mazărea de zăpadă prăjită cu cârnați chinezi, și Ciuperci Zăpadă Mazăre Se Amestecă Fry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați 1 cană de apă clocotită și ciuperci într-un castron; acoperiți și lăsați să stea 15 minute.
Scurgeți ciupercile, rezervând 2 linguri de lichid de înmuiere. Aruncați tulpinile de ciuperci; tăiați subțire capacele de ciuperci și puneți-le deoparte.
Încălziți uleiul într-un wok sau o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci și lăstari de bambus; se prăjește 2 minute.
Adăugați lichid de înmuiere rezervat, mazăre de zăpadă, sare și zahăr; se prăjește 2 minute.