Rulouri cu scorțișoară și portocale
Rulourile cu portocale și scorțișoară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde setul de rețete pentru micul dejun. Această rețetă produce 28 de porții, cu 98 de calorii , 1 g de proteine și 2 g de grăsimi fiecare. Pentru 17 cenți per porție , această rețetă acoperă 1% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână zahăr, scorțișoară măcinată, suc de portocale și alte câteva ingrediente, o puteți prepara. 65 de persoane au încercat și au apreciat această rețetă. Este oferită de Taste of Home. De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Cu un scor de 0% , acest preparat este îmbunătățibil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Rulourile cu scorțișoară Bon „Apple” Tite , Rulourile cu scorțișoară și Rulourile cu scorțișoară de la Bing .
Instrucțiuni
Pe o suprafață ușor înfăinată, întindeți aluatul într-un pătrat de 35 cm.
Întindeți untul peste aluat. Într-un bol mic, combinați nucile pecan, zahărul, zahărul brun, coaja de portocală și scorțișoara.
Rulați în stilul unui rulou de gelatină; ciupiți cusăturile pentru a sigila.
Tăiați în felii de 1,2 cm.
Așezați cu partea tăiată în jos în două forme rotunde de copt de 23 cm, unse. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald până își dublează volumul, aproximativ 40 de minute.
Coaceți la 175°C timp de 14-16 minute sau până se rumenește.
Combinați zahărul pudră, untul, vanilia și suficient suc de portocale pentru a obține consistența dorită; stropiți peste chiflele calde.