Rulouri cu scorțișoară cu nuci
Rulouri cu scorțișoară cu nuci ar putea fi doar micul dejun pe care îl căutați. O porție conține 469 de calorii , 8 g de proteine și 13 g de grăsimi . Această rețetă lacto ovo vegetariană servește 12 și costă 56 de cenți per porție . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Un amestec de zahăr de cofetarie, ou, lapte cald și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 27% . Încercați Rulouri cu nuci Gouda , Granola cu nuci și scorțișoară cu mere și Dipper cu nuci de scorțișoară și iaurt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, dizolvați drojdia în apă. Bateți laptele, untul, zahărul, oul și sarea până se omogenizează. Adăugați treptat făina. Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Puneți într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 1 oră.
Pentru umplutură, combinați nucile, zahărul și scorțișoara; pus deoparte. Loviți aluatul în jos. Se intoarce pe o suprafata usor infainata.
Rotiți într-un 18-in. x 12 inchi. dreptunghi; ungeti cu unt.
Presărați amestecul de nuci până la 1/2 inch de margini.
Roll up, stil jelly-roll, începând cu o latură lungă.
Pune rulourile, cu partea tăiată în sus, într-un 13 inchi uns. x 9-in. tava de copt. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 45 de minute.
Coaceți la 375° timp de 20-25 de minute sau până când se rumenesc. Se răcește ușor.
Pentru glazura, bate untul si crema de branza pana se omogenizeaza.
Adăugați zahărul de cofetă, laptele și vanilia; amesteca bine. Se amestecă nucile. Rulouri de îngheț.