Rulouri Cruste De Tulpină De Porumb
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați rulourile cruste de tulpină de porumb. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 127 calorii, 4G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de drojdie activă, miere ușoară, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rulouri Cruste, Rulouri Anadama Cruste, și Rulouri De Brânză Crustă Și Ardei Roșu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă drojdia, 1/4 cană de apă caldă și mierea într-un castron mare și se lasă să stea până se spumează, aproximativ 5 minute. (Dacă amestecul nu face spumă, începeți din nou cu drojdie nouă.)
Se amestecă făina, sarea, 1/2 cană de făină de porumb și ceașca rămasă de apă caldă în amestecul de drojdie cu o lingură de lemn sau o spatulă de cauciuc până se formează un aluat moale.
Întoarceți aluatul pe o suprafață bine făinată și frământați, prăfuind suprafața și mâinile cu suficientă făină pentru a împiedica aluatul să se lipească, până când aluatul este elastic și neted, 6 până la 8 minute. Formați aluatul într-o bilă.
Puneți aluatul într-un castron mare cu ulei și întoarceți-l pentru a acoperi. Acoperiți vasul cu folie de plastic și un prosop de bucătărie și lăsați aluatul să crească într-un loc fără curenți, la temperatura camerei calde, până se dublează, 1 1/2 până la 2 ore.
Puneți aluatul în jos (nu frământați) și pliați în treimi ca o literă (aluatul va fi moale), apoi rulați ușor într-un buștean lung de 12 inci, cu mâinile ușor făinoase.
Presărați uniform o foaie mare de copt cu restul de 2 linguri de făină de porumb și puneți aluatul în diagonală în centru. Alternând laturile, faceți tăieturi diagonale lungi de 3 inci, la aproximativ 1 1/2 inci distanță, în părțile laterale ale buștenilor folosind foarfece de bucătărie (capetele tăieturilor nu trebuie să se atingă; mențineți o "tulpină"centrală). Trageți ușor tăieturile pentru a întinde aluatul, formând rulouri separate (la aproximativ 1 1/2 inci distanță), dar conectate la tulpina centrală. Acoperiți cu un prosop de bucătărie (nu o cârpă de pământ) și lăsați să crească într-un loc fără curenți la temperatura camerei calde până la dublarea, 1 până la 1 1/2 ore.
Preincalziti cuptorul la 425 F cu rack-ul in mijloc.
Pulverizați rulourile cu apă, apoi coaceți, pulverizând în cuptor de 3 ori în primele 5 minute de coacere (pentru a ajuta la formarea unei cruste), până devin aurii, aproximativ 20 de minute.
Transferați rulourile într-un raft și răciți cel puțin 20 de minute.
Rulourile sunt cele mai bune în ziua în care sunt făcute, dar tulpina întreagă coaptă poate fi înghețată (se răcește complet, apoi se înfășoară bine) 1 lună. Se decongelează, apoi se reîncălzește pe o foaie de copt într-un cuptor de 350 litri F până se încălzește, 5 până la 10 minute.