Rulouri Crocante De Scorțișoară
Rollup-urile crocante de scorțișoară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 142 calorii. Această rețetă servește 48. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de pâine, gălbenușuri de ou, margarină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Crispy Mexican Pui Rollups, Rondele Crocante De Scorțișoară, și Pâine Prăjită Crocantă Cu Scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron combinați scorțișoara cu 1 cană de zahăr și dați deoparte.
Într-un castron mare cremă împreună untul înmuiat sau margarina, crema de brânză, gălbenușurile de ou și restul de 1/2 cană de zahăr.
Întindeți acest amestec pe bucățile de pâine și înfășurați-le.
Ungeți fiecare rulou cu untul topit sau margarina și rulați în amestecul de zahăr de scorțișoară.
Așezați rulourile cu cusătura în jos pe o foaie de biscuiți ușor unsă, acoperiți bine cu folie de plastic sau folie de aluminiu și congelați.
Cu 30 de minute înainte de coacere, Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C). Nu dezghețați rulourile înainte de coacere.
Scoateți rulourile din congelator, descoperiți și coaceți timp de 15 minute la 400 de grade F (200 de grade C).