Rulouri crocante de pui de bivoliță
Dacă aveți aproximativ 45 de minute de petrecut în bucătărie, Crispy Buffalo Chicken Roll-ups ar putea fi o rețetă extraordinară fără gluten de încercat. Pentru 2,2 USD per porție , primești un aperitiv care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 43 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 485 de calorii . Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și luați piper, fulgi de porumb, jumătăți de piept de pui și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 80% , ceea ce este remarcabil. Încercați rulourile de pui cu brânză feta și rucola , rulourile de pui cu curry și rulourile de pui Mexi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400°. Aplatizați pieptul de pui la 1/4 inch. grosime. Asezonați cu sare și piper; se presară cu brânză albastră.
Rulați fiecare din partea scurtă și fixați cu scobitori.
Într-un castron puțin adânc, combinați sosul de piper și maioneza.
Puneți fulgii de porumb într-un castron separat, puțin adânc. Înmuiați puiul în amestecul de sos de ardei, apoi acoperiți cu fulgi de porumb.
Puneți cu cusătura în jos într-un 11x7-in uns. vas de copt.
Coaceți, descoperit, 30-35 de minute sau până când puiul nu mai este roz. Aruncați scobitorii.