Rulouri Clasice De Primăvară Vietnameze

Rulouri Clasice De Primăvară Vietnameze
Rulourile clasice de primăvară vietnameze ar putea fi doar Vietnameză rețeta pe care o căutați. O porție conține 783 calorii, 18g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $2.29 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre la prețuri accesibile pentru Primăvară. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați carne de porc măcinată, tăiței de orez, hârtie de orez și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Rulouri De Primăvară Vietnameze, Rulouri de primăvară vietnameze {A How-To}, și Rulouri De Primăvară Vietnameze.

Instrucțiuni

1
Așezați carnea de porc într-un castron mediu, adăugați toate celelalte ingrediente de umplutură și amestecați foarte bine. Veți avea aproximativ 2 căni de umplutură. Pune deoparte. (Puteți pregăti umplutura înainte și depozitați într-un recipient bine sigilat la frigider timp de până la 12 ore.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați două farfurii mari sau o tavă plată. Udați bine un prosop de ceai, apoi stoarceți-l și așezați-l pe suprafața de lucru. Umpleți un castron larg sau un lighean cu 2 inci de apă caldă. (Sau, umpleți cu bere de 1 inch și adăugați apă fierbinte de 1 inch, pentru a face un amestec cald; vezi note.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
BereBere
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
BolBol
3
Dacă folosiți hârtii rotunde mici sau pene, scufundați o hârtie în lichidul cald de înmuiere până se înmoaie bine, apoi așezați-vă pe prosopul umed (așezați pană cu vârful îndreptat departe de dvs.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
4
Așezați o linguriță generoasă de umplutură pe hârtie într-o linie lungă de 2 inci lângă și paralelă cu marginea rotundă cea mai apropiată de dvs.
5
Rulați acea margine peste umplutură, apoi pliați peste părțile laterale ale hârtiei de orez și înfășurați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spring Roll WrappersSpring Roll Wrappers
RolaRola
6
Așezați rola finită pe farfurie sau tavă, cu cusătura în jos și acoperiți cu o cârpă umedă. Repetați pentru rulourile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
7
Dacă folosiți hârtii mari, udați bine 1 hârtie până se înmoaie, apoi așezați-o pe prosopul umed.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeaiCeai
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
8
Așezați o umplutură de 2 linguri într-o linie de aproximativ 5 inci lungime peste înveliș, cu mult sub linia mediană, lăsând o margine i-inch la fiecare capăt al liniei. Îndoiți marginea cea mai apropiată de dvs. peste umplutură, pliați peste părțile laterale ale hârtiei de orez și înfășurați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spring Roll WrappersSpring Roll Wrappers
RolaRola
9
Așezați pe farfurie sau tavă, acoperiți cu o cârpă umedă și repetați cu hârtiile și umplutura rămase.
10
(Rulourile pot fi asamblate cu până la 3 ore înainte și depozitate, bine sigilate, la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
11
Când sunteți gata de prăjit, așezați mai multe rafturi sau farfurii mari căptușite cu prosoape de hârtie și pregătiți prosoape de hârtie suplimentare. De asemenea, puneți o lingură cu fante.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
12
Așezați două wok-uri stabile sau skillets mari grele la foc mediu-mare. (Puteți folosi doar unul, desigur; va dura mai mult.)
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
13
Adăugați ulei de arahide la o adâncime de aproximativ 1 inch în fiecare wok în cel mai adânc punct sau centimetru din skillets și încălziți până la cald. (Folosiți puțin mai mult ulei dacă prăjiți rulouri mai lungi sau mai mari.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ArahideUlei De Arahide
RolaRola
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
14
Testați temperatura aruncând o bucată de hârtie de orez umezită în ulei. Ar trebui să se scufunde și apoi să se ridice imediat înapoi încet, fără să se întunece. Dacă se întunecă și se ridică rapid, uleiul este prea fierbinte; reduceți ușor temperatura dacă este necesar. Găsim un cadru undeva între mediu și mediu-înalt pentru a fi ideal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spring Roll WrappersSpring Roll Wrappers
Ulei De GătitUlei De Gătit
15
Adăugați rulourile pe rând în tigăi, având grijă să nu vă stropiți cu ulei fierbinte, fără aglomerare; asigurați-vă că rulourile nu se ating. (Probabil că va trebui să faceți cel puțin două loturi, chiar dacă utilizați două skillets mari sau wok-uri.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
16
După ce adăugați rulourile în ulei, acestea vor șuiera energic pe măsură ce eliberează umezeala în uleiul fierbinte, apoi vor face bule și hârtia de orez își va schimba textura. Folosiți o spatulă pentru a întoarce rulourile, astfel încât să gătească uniform, dar fiți blând cu ele, astfel încât să nu rupeți pielea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spring Roll WrappersSpring Roll Wrappers
RolaRola
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
17
Gatiti timp de 7 pana la 10 minute, pana devin aurii peste tot, apoi folositi lingura cu fante pentru a le transfera pe un suport sau farfurie de hartie. Repetați cu rulourile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
18
Aranjați tăiței fierți, dacă folosiți, și farfuria de salată pe unul sau mai multe platouri, astfel încât oaspeții să se poată servi singuri după cum doresc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
19
Sau, aranjați o farfurie individuală cu tăiței și ingrediente pentru salată pentru fiecare oaspete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PastePaste
20
Puneți sosul de masă în boluri individuale de condimente, astfel încât fiecare persoană să aibă un sos personal de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
21
Serviți rulourile pe una sau mai multe farfurii; dacă serviți rulouri lungi, tăiați în jumătate sau în treimi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
22
articol var
23
Type_27_data = {};
24
articol
25
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții2
Scor De Sănătate32
Revista