Rulouri afumate-somon și castraveți

Rulouri afumate-somon și castraveți
Afumat-rulouri de somon și castraveți este un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și pescatarian rețetă cu 56 de porții. O porție conține 17 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cremă de brânză, somon, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rulouri De Castraveți Cu Somon Afumat, Somon afumat în bărci de castraveți, și Sandvișuri Cu Ceai De Somon Afumat Și Castraveți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Sfert de castravete pe lungime, tăind și aruncând capetele rotunjite. Se amestecă împreună crema de brânză, arpagic, hrean, sare și piper după gust până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
HreanHrean
CastraveteCastravete
ArpagicArpagic
PiperPiper
SareSare
2
Pat castravete uscat. Aranjați suficient somon pentru a înfășura complet 1 sfert de castraveți în 1 strat pe o foaie de folie de plastic, apoi întindeți cu un strat subțire de amestec de brânză cremă. Înfășurați somonul acoperit în jurul sfertului de castraveți pentru a acoperi complet, apăsând ușor pentru a-l ajuta să adere. Repetați cu sferturile de castraveți rămase. (Este posibil să aveți somon rămas.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
CastraveteCastravete
SomonSomon
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
3
Tăiați rulourile transversal în bucăți de 3/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola

Echipamente

DificultateExpert
Gata În30 m.
Porții56
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista