Rulou Ușor De Dovleac

Rulou Ușor De Dovleac
Ruloul ușor de dovleac este un FODMAP prietenos și vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 316 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Roll Roll Cheesecake Cu Dovleac, Cheesecake de dovleac pâine prăjită franceză Roll up-uri cu sos de scufundare cu condimente de dovleac # SundaySupper, și Rulou De Dovleac pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Adăugați treptat zahăr în ouă; bateți ouăle și zahărul la viteză medie cu un mixer electric 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
2
Adăugați dovleacul, amestecul de copt și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CoacereAmestec De Coacere
DovleacDovleac
CondimenteCondimente
3
Întindeți amestecul de dovleac uniform într-o tigaie unsă de 15" x10", căptușită cu hârtie de ceară unsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DovleacDovleac
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
TigaieTigaie
4
Se presară cu nuci pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
5
Coaceți la 375 timp de 13 până la 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Cerneti 1/2 cana zahar pudra intr-un dreptunghi de 15" x10 " pe un prosop curat. Întoarceți tortul pe prosopul cu zahăr; îndepărtați cu grijă hârtia de ceară. Începând de la capătul îngust, înfășurați tortul și prosopul împreună și răciți complet pe un suport de sârmă, cu cusătura în jos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De BucătărieProsoape De Bucătărie
Hârtie De CearăHârtie De Ceară
Suport De SârmăSuport De Sârmă
7
Amestecați crema de brânză și untul la viteză medie cu un mixer electric până la crem; adăugați zahărul pudră rămas și vanilia, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
VanilieVanilie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
8
Desfaceți cu grijă tortul; se întinde cu amestec de cremă de brânză și se rulează din nou fără prosop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
RolaRola
9
Așezați pe o farfurie de servire, cu cusătura în jos; acoperiți și răciți cel puțin 2 ore.
10
Servește 12 la
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista