Rulou Frigider Cu Lămâie-Ghimbir

Rulou Frigider Cu Lămâie-Ghimbir
Această rețetă servește 20 și costă 24 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 74 calorii. Un amestec de lapte, gingersnaps, budincă instant cu aromă de lămâie jell-o și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chocolate & ginger frigider pătrate, Cookie-Uri Pentru Frigider Cu Lămâie, și Rulou De Tort Cu Lămâie Cu Umplutură De Caș De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți amestecul de budincă și laptele într-un castron mediu cu biciul 2 min. Se amestecă biciul rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și StrecuratăDulceață De Zmeură Roșie Pură KRAFT, încălzită și Strecurată
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Răspândiți aproximativ 1-1 / 2 lingurițe. amestec de budincă pe fiecare prăjitură. Stivați cookie-urile, apoi stați pe margine pe platou. Înghețați cu amestecul de budincă rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu FructeRulou Cu Fructe
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
3
Refrigerați 8 ore.
4
Tăiați în felii diagonale pentru a servi.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista