Rulou Frigider Cu Lămâie-Ghimbir

Rulou Frigider Cu Lămâie-Ghimbir
Această rețetă servește 20 și costă 24 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 74 calorii. Un amestec de lapte, gingersnaps, budincă instant cu aromă de lămâie jell-o și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 8 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chocolate & ginger frigider pătrate, Cookie-Uri Pentru Frigider Cu Lămâie, și Rulou De Tort Cu Lămâie Cu Umplutură De Caș De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți amestecul de budincă și laptele într-un castron mediu cu biciul 2 min. Se amestecă biciul rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Biscuiti Cu Curmale De Ovaz, Maruntiti Grosier8 Biscuiti Cu Curmale De Ovaz, Maruntiti Grosier
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Răspândiți aproximativ 1-1 / 2 lingurițe. amestec de budincă pe fiecare prăjitură. Stivați cookie-urile, apoi stați pe margine pe platou. Înghețați cu amestecul de budincă rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
3
Refrigerați 8 ore.
4
Tăiați în felii diagonale pentru a servi.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 20 m.
Porții20
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista