Rulou de vară cu homar și Avocado cu Coulis de Mango

Lobster și Avocado rola de vară cu Mango Coulis ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Pentru $1.89 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 162 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 12. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți la îndemână inimi de palmier, verdeață oceanică, mirin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 6 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 45%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Cozi de homar braconate și stridii prăjite cu mango și Avocado pur și pur, Rulou de Crab, Avocado și Mango, și Rulou de jeleu de zmeură cu Coulis de caise.
Instrucțiuni
Pregătiți sosul purând mango, mirin, suc de lămâie și ulei de măsline până se omogenizează într-un blender. Condimentează după gust cu sare și dă la frigider până când este gata de servit.
Înmuiați un înveliș de rulou de primăvară într-un castron cu apă caldă până când este flexibil, aproximativ 30 de secunde. Scuturați ușor excesul de apă și puneți-l pe suprafața de lucru.
Așezați o parte din homar feliat, avocado, mizuna, mentă, legume de mare, inimă de palmier și ciuperci într-o fâșie pe marginea inferioară a ruloului de primăvară. Îndoiți o dată spre centru, apoi pliați în lateral și continuați să rulați într-un cilindru. Repetați cu ingredientele rămase.
Pentru a servi, feliați fiecare rulou în diagonală și serviți două de persoană însoțite de sos de mango.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 70 de dolari pe sticlă.
![Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru]()
Louis Jadot Chablis Les Clos Grand Cru
7 "climatele" pot fi numite Grand Cru în Chablis : Preuses, Bougros, Les Clos, Grenouilles, Blanchot, Valmur și Vaud Approrsir. Aceste podgorii sunt toate situate pe partea dreaptă a râului le Serein, pe deal. Această situație conferă vinului un caracter puternic și plin de corp.Stea strălucitoare cu o margine argintie. Acest vin este derivat din struguri crescuți într-un climat orientat spre sud și sud-vest situat în cel mai mare Grand Cru din Chablis, Les Clos. Oferă un nas foarte copt de fructe de piatră cu pulpă galbenă, în special piersici, cu o notă de caise. Acesta este un vin complex, cu generozitate și o mulțime de fructe coapte, senzație de gură bună și un finisaj glorios.