Rulou De Tort Umplut Cu Ciocolată
Ruloul de tort umplut cu ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 12 porții cu 193 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 226 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați budinca instant de ciocolată și amestecul de umplutură de plăcintă, chipsuri de ciocolată, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Rulou De Tort Umplut Cu Ciocolată, Rola De Tort De Ciocolată Umplută Cu Cremă, și Rulou De Tort Umplut Cu Caise.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 37
Linie jelly roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 inch, cu hârtie cerată. Ungeți hârtia cerată cu scurtare; ușor făină.
Presărați zahăr pudră uniform peste prosopul de vase curat într-un dreptunghi de aceeași dimensiune ca tigaia.
Bateți ouăle cu biciul cu balon sau cu mixerul electric cu bătăi obișnuite la viteză medie aproximativ 3 minute sau până când sunt groase și colorate cu lămâie. Bateți în zahăr granulat, apă și vanilie. Bateți făina, praful de copt și sarea la viteză mică, amestecând doar până se combină.
Se presară cu chipsuri de ciocolată.
Coaceți 11 până la 13 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată și partea superioară abia începe să se rumenească. Rulați cuțitul în jurul marginilor tigaiei pentru a slăbi tortul. Întoarceți imediat tigaia cu susul în jos pe prosopul cu zahăr; îndepărtați cu grijă hârtia cerată.
Așezați o foaie curată de hârtie cerată deasupra tortului fierbinte; înfășurați ușor tortul în prosop începând cu o parte lungă. Se răcește cel puțin 45 de minute.
Se amestecă amestecul de budincă (uscat) și laptele într-un castron mediu cu sârmă sau furculiță 1 până la 2 minute sau până se îngroașă. Îndoiți în topping biciuit. Desfaceți tortul și întindeți umplutura până la 1/2 inch de margini. Tort Reroll. Înfășurați în folie de plastic; refrigerați cel puțin 2 ore pentru ca umplutura să se fixeze. A se păstra la frigider.