Rulou De Tort Umplut Cu Ciocolată

Rulou De Tort Umplut Cu Ciocolată
Ruloul de tort umplut cu ciocolată ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă face 12 porții cu 193 calorii, 4G de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 226 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați budinca instant de ciocolată și amestecul de umplutură de plăcintă, chipsuri de ciocolată, apă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Rulou De Tort Umplut Cu Ciocolată, Rola De Tort De Ciocolată Umplută Cu Cremă, și Rulou De Tort Umplut Cu Caise.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Linie jelly roll pan, 15 1 / 2x10 1 / 2x1 inch, cu hârtie cerată. Ungeți hârtia cerată cu scurtare; ușor făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau StafideCeașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Presărați zahăr pudră uniform peste prosopul de vase curat într-un dreptunghi de aceeași dimensiune ca tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Bateți ouăle cu biciul cu balon sau cu mixerul electric cu bătăi obișnuite la viteză medie aproximativ 3 minute sau până când sunt groase și colorate cu lămâie. Bateți în zahăr granulat, apă și vanilie. Bateți făina, praful de copt și sarea la viteză mică, amestecând doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
5
Se toarnă în tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Se presară cu chipsuri de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
7
Coaceți 11 până la 13 minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată și partea superioară abia începe să se rumenească. Rulați cuțitul în jurul marginilor tigaiei pentru a slăbi tortul. Întoarceți imediat tigaia cu susul în jos pe prosopul cu zahăr; îndepărtați cu grijă hârtia cerată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Așezați o foaie curată de hârtie cerată deasupra tortului fierbinte; înfășurați ușor tortul în prosop începând cu o parte lungă. Se răcește cel puțin 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
9
Se amestecă amestecul de budincă (uscat) și laptele într-un castron mediu cu sârmă sau furculiță 1 până la 2 minute sau până se îngroașă. Îndoiți în topping biciuit. Desfaceți tortul și întindeți umplutura până la 1/2 inch de margini. Tort Reroll. Înfășurați în folie de plastic; refrigerați cel puțin 2 ore pentru ca umplutura să se fixeze. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 25 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista