Rulou De Tort Cu Înghețată

Rulou De Tort Cu Înghețată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați ruloul de tort de înghețată. Această rețetă servește 10. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 317 calorii, 7g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți lapte evaporat, extract de vanilan, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta va fi un hit la dvs Vara eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Înghețată Cu Scorțișoară, Tort De Înghețată De Casă, și Plăcintă Cu Mere Prajit Tort De Inghetata pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Lăsați ouăle să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Aliniați un 15-in uns. x 10-în. x 1-în. tava de copt cu hârtie cerată; hârtie de grăsime și făină; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)Cerc De Tort Din Carton (6 Inchi)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre8 Funii De Lemn Dulce Răsucite Negre
2
Într-un castron mare, bateți gălbenușurile de ou la înălțime timp de 3 minute sau până la culoarea lămâii. Adăugați treptat zahărul și vanilia, bătând până la galben gros și PAL.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
ArahideArahide
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Combinați făina, cacao și praful de copt; adăugați treptat la amestecul de gălbenuș de ou bătut la scăzut până când se amestecă bine (amestecul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate FeliiPiersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
4
Într-un alt castron mare și cu bătăi curate, bateți albușurile de ou și sarea la viteză mare până se formează vârfuri moi. Îndoiți un sfert de albușuri de ou în aluat, apoi pliați în albusurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
5
Întindeți aluatul uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
6
Coaceți la 350 de minute timp de 15 minute sau până când prăjitura se întoarce când este ușor atinsă. Întoarceți tortul pe un prosop de bucătărie prăfuit cu zahăr de cofetari. Îndepărtați ușor hârtia cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Pentru PetreceriPentru Petreceri
7
Rotiți tortul în stilul de jeleu de prosop, începând cu o latură scurtă. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
8
Desfaceți tortul; se întinde cu înghețată până la 1 in. de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
9
Rulează din nou. Acoperiți cu folie de plastic și congelați până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 8 PruneLa 8 Prune
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
10
Într-o cratiță grea mică, topiți ciocolata și untul la foc mic, amestecând până se omogenizează. Adăugați treptat lapte cald și zahăr; se amestecă constant timp de 5 minute sau până se dizolvă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Se servește cu tort.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Înghețata funcționează foarte bine cu Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă comună de împerechere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă și deserturile cu caramel sau ciocolată se împerechează bine cu portul. Un vin pe care l-ai putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Curat finisaj de durată. Bun acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat pe după-amieze reci, servit cu biscotti să se scufunde în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista