Rulou De Sushi Cu Somon Afumat

Rulou De Sushi Cu Somon Afumat
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete japoneze, așa că încercați ruloul de Sushi cu somon afumat. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 341 calorii, 12g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru $2.69 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest hor d ' oeuvre. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de avocado, oțet de vin de orez, somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma avocado, puteți urma acest fel principal cu mousse de avocado cu ciocolată / mousse de avocado cu ciocolată neagră rapidă ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Somon Afumat Avocado Sushi Roll, Sushi De Somon Afumat Cu Rulou De Mână Fără Orez, și Sushi De Somon Afumat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați orezul timp de 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
2
Scurgeți orezul și gătiți într-un aragaz cu 2 căni de apă. Orezul trebuie să fie ușor uscat, deoarece oțetul va fi adăugat mai târziu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Orez AragazOrez Aragaz
3
Imediat după ce orezul este gătit, amestecați în 6 linguri de oțet de orez cu orezul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4
Întindeți orezul pe o farfurie până se răcește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
5
Așezați 1 foaie de alge marine pe covorașul de bambus, apăsați un strat subțire de orez rece pe alge. Lăsați cel puțin 1/2 inch marginea superioară și inferioară a algelor marine neacoperite. Aceasta este pentru o etanșare mai ușoară mai târziu. Pune niște wasabi pe orez. Aranjați castravetele, avocado și somonul afumat la orez. Poziționați-le la aproximativ 1 inch distanță de marginea inferioară a algelor marine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Somon AfumatSomon Afumat
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Alge MarineAlge Marine
WasabiWasabi
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
6
Udați ușor marginea superioară a algelor marine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Alge MarineAlge Marine
7
Rulați de jos până la marginea superioară cu ajutorul covorașului de bambus strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
8
Tăiați rola în 8 bucăți egale și serviți. Repetați pentru alte rulouri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe

Echipamente

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca retrospectiv vinuri Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Vinuri Retrospective Chardonnay
Vinuri Retrospective Chardonnay
Chardonnay-ul nostru 2018 provine din podgoriile din Carneros și Oak Knoll. Fermentat în oțel inoxidabil, apoi îmbătrânit trei luni pe drojdie în stejar francez neutru, vinul prezintă o mare aciditate, greutate și senzație de gură. Acest Chardonnay 100% prezintă aciditate rezervată în mod normal vinurilor inoxidabile. Acesta este un Chardonnay frumos echilibrat.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate39
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista