Nevoie de un hor d ' oeuvre fără lactate? Ruloul de primăvară de languste ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Pentru $ 2.03 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 354g de grăsime, și un total de 3161 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei vietnameze. Mergeți la magazin și ridicați verdeață subțire, burtă de porc, muștar creol și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 39%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rola De Primăvară, Rulou De Primăvară Crocant, și Susan-Rulou De Primăvară De Pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați uleiul într-o cratiță cu fund gros de 1 galon și încălziți la 350 de grade F. reduceți căldura și țineți-o la 350 de grade F până la gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Într-un castron, amestecați varza, verdeața, castravetele, ceapa și varza. Se condimentează cu sare și piper, apoi se amestecă cu languste și carne de porc. Din nou, amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Collard Greens
Languste
Culese Crengute De Marar
Rețetă De Pizzocheri
Varză
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
După amestecarea umpluturii, așezați ambalajele pe un blat uscat cu puncte la ora 12, 3, 6 și 9, formând un diamant. După așezarea ambalajelor, periați ușor marginile cu suspensia pregătită, apoi așezați 1/6 din umplutură în centrul ambalajului.
4
Apoi, aduceți punctul de jos peste umplutură și apăsați vârful în jos pentru a sigila punctul de la ora 6, Apoi repetați cu punctul 3 și 9 și sigilați din nou. Odată ce cele trei puncte au fost sigilate, rotiți bine de jos în sus și repetați procesul cu rulourile rămase. Apoi, așezați rulourile la frigider timp de 30 de minute pentru a ajuta la etanșare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
5
După refrigerare, puneți în friteuză și gătiți până se rumenesc, 4 până la 5 minute, apoi scoateți din ulei. Se lasă să se usuce peste prosoape de hârtie, apoi se taie în jumătate și se servește cu aioli.
Languste în meniu? Încercați asocierea cu Chardonnay, Gruener Veltliner și Muscadet. Deși diferite fructe de mare pot solicita cu siguranță vinuri diferite, în general, un vin alb crocant, ușor sau un vin alb spumant va face trucul și nu va îneca arome subtile. Antica Chardonnay (Mountain Select) cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 29 de dolari pe sticlă.