Rulou De Primăvară

Rulou De Primăvară
Ruloul de primăvară rețetă ar putea satisface pofta ta vietnameză în jurul valorii de 1 oră. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 15g de grăsime, și un total de 176 calorii. Această rețetă servește 15. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil pentru Primăvară. Mergeți la magazin și ridicați alt, sos de stridii, ciuperci shiitake și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 211 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Raci Rulou De Primăvară, Crunchy Spring Roll Wrap, și Rulou De Primăvară Cu Pui De Susan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați sosul de stridii, Shaoxing, amidonul de cartofi, sosul de soia, piperul alb și sarea într-un castron mic și amestecați împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
Sos De StridiiSos De Stridii
Piper AlbPiper Alb
Sos De SoiaSos De Soia
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Încălziți o tigaie mare la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Adăugați uleiul de susan și ghimbirul și prăjiți până când sunt parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De SusanUlei De Susan
GhimbirGhimbir
4
Adăugați carnea de porc măcinată și amestecați, folosind marginea unei spatule pentru a rupe carnea în firimituri mici. Când carnea este gătită, adăugați ceapa, morcovul, țelina și ciupercile shiitake și continuați să prăjiți până când morcovii sunt în mare parte fierți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
MorcovMorcov
țelinățelină
CeapăCeapă
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Adăugați varza napa și tăiței de sticlă și continuați să prăjiți până când varza este în mare parte gătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De CelofanTaitei De Celofan
Varză NapaVarză Napa
VarzăVarză
6
Adăugați sosul și amestecați până nu mai rămâne lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
7
Lăsați acest amestec să se răcească. Faceți niște lipici pieptănând 3 linguri de făină cu 3 linguri de apă. Cojiți ambalajele și întindeți-le așa cum se arată în imagine, cu aproximativ 1/2" din ambalajul de mai jos. Acest lucru facilitează vopsirea lipiciului pe mai multe ambalaje simultan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
8
Întindeți lipiciul cu o tufă de patiserie de-a lungul marginilor superioare ale ambalajului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
9
Așezați aproximativ 1/3 cană din temperatura camerei umplând aproximativ 2 inci deasupra colțului inferior al ambalajului. Rotiți bine ambalajul și umpleți-l pe jumătate.Îndoiți marginea stângă peste dreapta în sus de marginea umpluturii, apoi pliați marginea dreaptă peste. Trucul aici este să vă îngustați ușor pliul, astfel încât clapeta deschisă să fie puțin mai îngustă decât partea inferioară a ruloului, deoarece acest lucru va crea o etanșare bună și va preveni clapele de aluat care vor invita ulei în rulou. Ar trebui să arate un pic ca un plic deschis în acest moment. Finalizați continuând să rulați până când clapeta se sigilează de rolă. Pentru a face sosul dulce și acru, amestecați împreună apa, oțetul, zahărul, ketchup-ul, amidonul de cartofi și sarea într-o cratiță mică până când nu există bulgări. Aduceți amestecul la fierbere amestecând constant până când sosul s-a îngroșat. Pregătiți un suport căptușit cu un prosop de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
OțetOțet
AluatAluat
ZahărZahăr
ApăApă
RolaRola
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
10
Se toarnă aproximativ 2 " de ulei vegetal într-o oală cu fund greu și se încălzește la 320 de grade F. prăjiți rulourile de primăvară câteva odată, având grijă să nu supraaglomerați oala. Întoarceți-le frecvent, astfel încât să se rumenească uniform. Când ajung la o culoare cafenie uniformă, transferați rulourile cu arc pe raft și lăsați-le să se scurgă. Repetați cu restul rulourilor de primăvară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Înregistrările pe teren Chenin Blanc cu un rating de 4, 1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Înregistrări Pe Teren Chenin Blanc
Arome de coajă de stridii, mere granny smith, mușețel și narcisă.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții15
Scor De Sănătate1
Bucătăriivietnamezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista