Rulou De Jeleu Portocaliu-Înger
Orange-Angel Jelly Roll durează aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 58 cenți pe porție, veți obține un desert care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 304 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de coloranți alimentari, extract de portocale, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Peppermint Angel Roll, Rola De Jeleu, și Rolă De Tort Cu Mâncare Înger sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Aliniați un 15x10x1-in uns. tava de copt cu hârtie cerată; ungeți hârtia și puneți-o deoparte. Pregătiți aluatul de amestec de tort conform instrucțiunilor pachetului; se întinde uniform în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 de minute pentru 18-22 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Se răcește în tigaie timp de 5 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginilor tigaiei pentru a slăbi tortul. Inversați pe un prosop de bucătărie praf cu zahăr de cofetari. Îndepărtați ușor hârtia cerată.
Rulați tortul în stilul de jeleu de prosop, începând cu o latură scurtă. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Pentru umplere, într-un castron mic, bateți crema de brânză și zahărul cofetarilor până se omogenizează. Bateți sucul de portocale, extractul de portocale, coaja de portocală și colorantul alimentar, dacă doriți. Îndoiți în topping biciuit.
Desfaceți tortul; răspândiți marmelada în 1/2 in. de margini.
Răspândiți amestecul de topping bătut peste marmeladă până la 1 in. de margini.
Așezați cusătura în jos pe un platou de servire.
Se presară cu zahăr suplimentar de cofetari.
Garnisiți cu bucle portocalii. Puneți la frigider resturile.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Jelly Roll în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![NV Johnson Estate Cream Sherry]()
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "