Rulou De Jeleu Portocaliu-Înger

Rulou De Jeleu Portocaliu-Înger
Orange-Angel Jelly Roll durează aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru 58 cenți pe porție, veți obține un desert care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 304 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de coloranți alimentari, extract de portocale, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Peppermint Angel Roll, Rola De Jeleu, și Rolă De Tort Cu Mâncare Înger sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Aliniați un 15x10x1-in uns. tava de copt cu hârtie cerată; ungeți hârtia și puneți-o deoparte. Pregătiți aluatul de amestec de tort conform instrucțiunilor pachetului; se întinde uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2
Coaceți la 350 de minute pentru 18-22 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Se răcește în tigaie timp de 5 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginilor tigaiei pentru a slăbi tortul. Inversați pe un prosop de bucătărie praf cu zahăr de cofetari. Îndepărtați ușor hârtia cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Rulați tortul în stilul de jeleu de prosop, începând cu o latură scurtă. Se răcește complet pe un suport de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
4
Pentru umplere, într-un castron mic, bateți crema de brânză și zahărul cofetarilor până se omogenizează. Bateți sucul de portocale, extractul de portocale, coaja de portocală și colorantul alimentar, dacă doriți. Îndoiți în topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Pachet De Cadou VioletPachet De Cadou Violet
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Desfaceți tortul; răspândiți marmelada în 1/2 in. de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Răspândiți amestecul de topping bătut peste marmeladă până la 1 in. de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Un Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De CaloriiUn Bol Standard Pentru Cornet De Vafe Cu Aproximativ 50 De Calorii
Kiwi, Felii Grosime De 1/4 InchKiwi, Felii Grosime De 1/4 Inch
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
7
Rulează din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
8
Așezați cusătura în jos pe un platou de servire.
9
Se presară cu zahăr suplimentar de cofetari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
10
Garnisiți cu bucle portocalii. Puneți la frigider resturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Jelly Roll în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Johnson Estate Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista