Rulou de dovleac Libby ' s cu umplutură de cremă de brânză
Ruloul de dovleac Libby ' s cu umplutură de brânză cremă necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 360 calorii, 6g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 10 și costă 78 de cenți pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. 6812 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de zahăr granulat, făină, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Rulou de dovleac cu umplutură de brânză cremă, Rulou De Tort De Dovleac Cu Umplutură De Brânză Cremă, și Rulou De Dovleac Cu Umplutură De Brânză Cremă De Arțar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Ungeți tigaia cu jeleu de 15 x 10 inci; linie cu hârtie de ceară. Hârtie de grăsime și făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
2
Presărați prosopul cu zahăr pudră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
3
Combinați făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara, cuișoarele și sarea într-un castron mic. Bateți ouăle și zahărul într-un castron mare de mixer până se îngroașă. Bate în dovleac. Se amestecă amestecul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Răspândiți uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Se presară cu nuci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
6
Coaceți timp de 13 până la 15 minute sau până când vârful tortului revine la atingere. Slăbiți imediat și întoarceți tortul pe prosopul pregătit. Îndepărtați cu grijă hârtia.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Rotiți tortul și prosopul împreună, începând cu capătul îngust. Se răcește pe suportul de sârmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
8
Bateți crema de brânză, zahărul pudră, untul și extractul de vanilie în vasul mic al mixerului până se omogenizează. Desfaceți cu atenție tortul; îndepărtați prosopul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Rulou Cu Fructe Galben
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Întindeți amestecul de brânză cremă peste tort. Tort Reroll. Înfășurați în folie de plastic și refrigerați cel puțin o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
10
Se presară cu zahăr pudră înainte de servire, dacă se dorește.