Rola de dovleac III este a vegetarian rețetă cu 12 porții. O porție conține 273 calorii, 4G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Mergeți la magazin și ridicați nucșoară măcinată, cremă de brânză, ghimbir măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Roll Roll Cheesecake Cu Dovleac, Cheesecake de dovleac pâine prăjită franceză Roll up-uri cu sos de scufundare cu condimente de dovleac # SundaySupper, și Rulou De Dovleac.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Unsoare și făină jeleu rola tigaie. (Folosesc o tigaie de 15x18 inch căptușită cu hârtie cerată și apoi unsă și făinată.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
Tigaie
2
Bateți ouăle cu mixerul electric timp de 2 1/2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
3
Adăugați zahărul încet, în timp ce bateți. Bateți încă 3 1/2 minute. Îndoiți dovleacul și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Dovleac
Zahăr
4
Se amestecă împreună făina, scorțișoara, nucșoara, ghimbirul, sarea și praful de copt. Îndoiți în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Scorțișoară
Ghimbir
Nucșoară
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
5
Întindeți aluatul pe tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Coaceți timp de 15-18 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească suficient pentru a se descurca.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Scoateți tortul din tigaie și puneți-l pe un prosop de ceai (bumbac, nu pânză de pânză).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceai
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Bucătărie
Tigaie
9
Rulați tortul rulând prosopul în interiorul tortului și așezați cusătura în jos pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
10
Pregătiți glazura amestecând zahărul, crema de brânză, untul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Glazura
Vanilie
Unt
Zahăr
11
Când tortul este complet răcit, desfaceți tortul și întindeți-l cu umplutură de cremă de brânză și rulați din nou fără prosop. Înfășurați cu folie de plastic. Dați la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Pâine Cu Nuci și Stafide
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
12
Se presară cu zahăr de cofetărie și se taie în 12-15 porții.