Rulou de dovleac II
Pumpkin Roll II este un vegetarian rețetă cu 19 porții. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 168 calorii. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână zahăr, nuci, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Roll Roll Cheesecake Cu Dovleac, Cheesecake de dovleac pâine prăjită franceză Roll up-uri cu sos de scufundare cu condimente de dovleac # SundaySupper, și Rulou De Dovleac.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o tigaie de copt de 15x10x1 inch și tapetați cu hârtie pergament. Ungeți și făinați hârtia.
Într-un castron mare, bateți ouăle la înălțime timp de cinci minute. Adăugați treptat zahăr alb și dovleac.
Adăugați făină, scorțișoară și bicarbonat de sodiu.
Întindeți aluatul uniform în tigaie.
Presărați nucile uniform deasupra.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 15 minute sau până când tortul revine când este ușor atins. Întoarceți-vă imediat pe un prosop de in, praf cu zahăr de cofetărie. Îndepărtați hârtia și rotiți tortul în prosop, începând cu capătul scurt. Mișto.
Se amestecă zahăr cofetari, vanilie, unt sau margarina, și cremă de brânză împreună pana se omogenizeaza.
Desfaceți cu grijă tortul.
Întindeți umplutura peste tort până la 1 inch de margini.
Rulează din nou. Acoperiți și răciți până la servire. Praf cu zahăr suplimentar de cofetari, dacă se dorește.