Rulou de cârnați pentru micul dejun
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de aperitive, așa că încearcă ruloul cu cârnați pentru micul dejun. Această rețetă este pentru 12 persoane și costă 1,08 dolari per porție. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 15 g de proteine , 18 g de grăsimi și un total de 384 de calorii . De la preparare până la gătire, această rețetă durează aproximativ 14 ore și 20 de minute . Această rețetă de la Allrecipes are 17 fani. Dacă ai la îndemână ardei gras, cârnați de porc picanți, ou și alte câteva ingrediente, o poți prepara. Cu un scor spoonacular de 31% , acest fel de mâncare este destul de prost. Dacă îți place această rețetă, aruncă o privire la aceste rețete similare: Salată de mic dejun cu cârnați, spanac și ouă de prepeliță , Omletă de mic dejun cu cârnați de curcan, mangold și cartofi dulci și Rulou delicios cu dovleac umplută .
Instrucțiuni
Frecați aluatul de pâine congelat cu ulei vegetal, acoperiți și lăsați să se dezghețe peste noapte la temperatura camerei.
Puneți cârnații într-o tigaie mare și adâncă. Gătiți la foc mediu-mare până se rumenesc uniform.
Scurgeți, sfărâmați și dați deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Întindeți o pâine și așezați-o pe o tavă de copt neunsă.
Așezați peste pâine un strat de cârnați fierți, ardei verzi, ciuperci și brânză. Lăsați o margine goală de 2,5 cm.
Întindeți a doua pâine și așezați-o peste pâine și umplutură. Închideți umplutura prin lipirea marginilor ambelor pâini.
Într-un castron mic, bateți împreună oul și apa.
Ungeți suprafața chiflei cu ouă bătute.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute, sau până se rumenesc.