Rulou De Ciocolată-Cannoli
Această rețetă servește 10. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 366 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Un amestec de smântână grea, sare, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Rulou De Tort Cu Cannoli De Ciocolată, Cannoli Desert Pizzan și ciocolată Cannoli Pizzettes, și Chip de ciocolată–Cannoli portocalii (Cannoli di Ricotta) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 191°.Ungeți o tigaie de jeleu de 15 pe 10 inci; tapetați cu hârtie pergament.
Faceți rulou de ciocolată: folosind un mixer electric, bateți gălbenușurile de ou și 1/2 cană zahăr granulat timp de 4 minute.
Adăugați cacao și vanilie; se amestecă la viteză mică.
Bateți albușurile și sarea într-un castron la viteză medie timp de 2 minute.
Adăugați 1/4 cană de zahăr granulat; bateți cu viteză mare până se rigidizează. Îndoiți o treime din albușurile de ou în amestec de cacao; pliați în albușurile rămase; amestec. Răzuiți aluatul uniform în tigaie.
Coaceți până la primăvară, aproximativ 15 minute.
Presărați zahărul cofetarilor pe tort, rulați un cuțit în jurul marginilor, acoperiți cu un prosop și inversați.
Rulați dintr-o parte lungă în prosop.
Faceți umplutura: folosind un mixer, bateți smântâna, zahărul și vanilia până se rigidizează. Îndoiți ricotta.
Faceți glazură: topiți ciocolata în smântână. Bateți în sirop de porumb.
Desfaceți ușor tortul răcit. Răspândiți uniform umplutura de ricotta; rulați dintr-o parte lungă.
Răspândiți pe glazura de ciocolată.
Presărați fisticul pe rulou, dacă doriți.