Rulou De Ciocolată-Cannoli

Rulou De Ciocolată-Cannoli
Această rețetă servește 10. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 366 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Un amestec de smântână grea, sare, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Rulou De Tort Cu Cannoli De Ciocolată, Cannoli Desert Pizzan și ciocolată Cannoli Pizzettes, și Chip de ciocolată–Cannoli portocalii (Cannoli di Ricotta) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 191°.Ungeți o tigaie de jeleu de 15 pe 10 inci; tapetați cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Faceți rulou de ciocolată: folosind un mixer electric, bateți gălbenușurile de ou și 1/2 cană zahăr granulat timp de 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
CiocolataCiocolata
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
3
Adăugați cacao și vanilie; se amestecă la viteză mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
Pudră De CacaoPudră De Cacao
4
Bateți albușurile și sarea într-un castron la viteză medie timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați 1/4 cană de zahăr granulat; bateți cu viteză mare până se rigidizează. Îndoiți o treime din albușurile de ou în amestec de cacao; pliați în albușurile rămase; amestec. Răzuiți aluatul uniform în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Coaceți până la primăvară, aproximativ 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Presărați zahărul cofetarilor pe tort, rulați un cuțit în jurul marginilor, acoperiți cu un prosop și inversați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
8
Îndepărtați pergamentul.
9
Rulați dintr-o parte lungă în prosop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
10
Faceți umplutura: folosind un mixer, bateți smântâna, zahărul și vanilia până se rigidizează. Îndoiți ricotta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
VanilieVanilie
CremăCremă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
11
Faceți glazură: topiți ciocolata în smântână. Bateți în sirop de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De PorumbSirop De Porumb
CiocolataCiocolata
CremăCremă
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
12
Desfaceți ușor tortul răcit. Răspândiți uniform umplutura de ricotta; rulați dintr-o parte lungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
RolaRola
13
Răspândiți pe glazura de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazură De CiocolatăGlazură De Ciocolată
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
14
Presărați fisticul pe rulou, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De FisticNuci De Fistic
RolaRola
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista