Rulate lasagna II

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Lasagna Roll Ups II. Această rețetă servește 9. Pentru 1,98 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32 g de proteine , 27 g de grăsimi și un total de 588 de calorii . Dacă aveți la îndemână ou, ceapă, brânză ricotta și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute . Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest preparat mediteranean. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 54% . Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cum să faceți cele mai grozave rulouri de lasagna din lume , rulouri de pui cu brânză feta și rucola și rulouri de pui cu curry .
Instrucțiuni
Gătiți și amestecați carnea de vită, ceapa, pudra de usturoi și oregano într-o tigaie mare la foc mediu până când ceapa este fragedă și carnea de vită se rumenește, aproximativ 10 minute.
Adăugați sosul de roșii și zahărul; se fierbe până când sosul este încălzit, aproximativ 10 minute.
Aduceți la fiert o oală mare cu apă ușor sărată. Gătiți lasagna în apă clocotită, amestecând ocazional, până când este fiert, dar ferm la mușcătură, 8 până la 10 minute.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Ungeți o tavă de 9 x 13 inci.
Amesteca branza ricotta, oul, patrunjelul si 3/4 cana parmezan intr-un castron.
Puneți un tăiței lasagna pe o suprafață de lucru. Puneți un strat de amestec de brânză ricotta, un strat de sos de carne și un strat de brânză mozzarella deasupra tăiței lasagna; deasupra cu alt taitei lasagna.
Rulați tăițeii lasagna umpluți în stil jeleu; se pune in caserola pregatita. Repetați cu restul de tăiței lasagna, amestec de brânză ricotta, sos de carne și brânză mozzarella.
Întindeți o lingură de sos de carne deasupra fiecărei rulouri de lasagna; acoperiți cu brânză mozzarella rămasă și 1/4 cană parmezan.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza se topește și clocotește, 30 până la 35 de minute.