Ruladă De Spanac De Pui
Rețeta Rulada de spanac de pui ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Acest curs principal are 298 calorii, 34G de proteine, și 7g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 2,15 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de ouă, jumătăți de piept de pui, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular spectaculos de 82%. Încercați Ruladă de pui umplută cu Prosciutto, spanac și roșii uscate la soare cu cartofi cu trufe albe, Ruladă De Spanac, și Ruladă de ouă de spanac și anghinare pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Așezați sânii de pui între două foi de plastic greu (pungile frigorifice resigilabile funcționează bine) pe o suprafață solidă și plană. Lăsați ferm puiul cu partea netedă a unui ciocan de carne la o grosime uniformă de 1 inch.
Încălziți spanacul într-o cratiță la foc mediu-mare.
Bateți ouăle, parmezanul și laptele împreună într-un bol.
Se amestecă amestecul de ouă în spanac; gătiți și amestecați până se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Răspândiți aproximativ 2 linguri de amestec de spanac pe fiecare piept de pui bătut.
Rotiți fiecare sân într-o formă de cilindru, fixați capetele cu scobitori și aranjați foaia de copt pregătită.
Presărați firimituri de pâine deasupra puiului rulat.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când puiul nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 45 de minute. Lăsați puiul să se odihnească câteva minute înainte de a scoate scobitorii și de a servi.