Nu puteți avea niciodată prea multe rețete europene, așa că încercați Rulada cu semințe de lămâie-Mac. Această rețetă servește 8. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 251 calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de albușuri de ou, ulei vegetal, semințe de Mac și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 12%. Rețete similare sunt Bare de Granola din semințe de mac de migdale masticabile (și variația semințelor de mac de lămâie), Făină de nucă de cocos brioșe cu semințe de mac de lămâie cu glazură cremoasă de lămâie, și Pâine cu semințe de mac de lămâie fără Gluten cu glazură de miere-lămâie.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Înveliți o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci cu spray de gătit; linia de jos cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit; praf cu 2 lingurițe de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Făină Pentru Toate Scopurile
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Tigaie
3
Bateți albușurile la viteza mare a unui mixer până se spumează. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr granulat, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Albușuri De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Bateți gălbenușurile de ou într-un castron mare la viteza mare a unui mixer timp de 4 minute. Adăugați treptat 1/4 cană de zahăr granulat, bătând până devine gros și palid (aproximativ 2 minute). Bateți coaja de lămâie, sucul și uleiul. Îndoiți ușor amestecul de albuș de ou în amestecul de gălbenușuri de ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Coaja De Lamaie
Albușuri De Ou
Gălbenuș De Ou
Suc
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
5
Combinați 2/3 cană de făină, semințe de mac, praf de copt și sare, amestecând bine cu un tel; pliați ușor în amestecul de ouă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De Copt
Semințe De Mac
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
6
Puneți aluatul de tort în tigaia pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
7
Coaceți la 350 timp de 10 minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Slăbiți tortul de pe părțile laterale ale tigaiei și întoarceți-l pe un prosop de vase praf cu 1 lingură de zahăr pudră; îndepărtați cu grijă hârtia de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Cuptor
Tigaie
8
Se presară cu 1 lingură de zahăr pudră; se răcește 1 minut. Începând de la capătul îngust, înfășurați tortul și prosopul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră
Rola
9
Așezați, cu cusătura în jos, pe un suport de sârmă; se răcește complet (aproximativ 1 oră).
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
10
Desfaceți tortul cu atenție, îndepărtând prosopul.
11
Combinați toppingul bătut și cașul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit Topping
Caș De Lămâie
12
Întindeți amestecul de topping bătut peste tort, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginilor exterioare. Reroll tort, și locul, partea cusătură în jos, pe un platou. Acoperiți și răciți timp de 4 ore. Cerneti 1 lingura zahar pudra peste tort si taiati felii.