Ruladă de pui umplută cu Prosciutto, spanac și roșii uscate la soare cu cartofi albi cu trufe

Ruladă de pui umplută cu Prosciutto, spanac și roșii uscate la soare cu cartofi albi cu trufe
Uitați să ieșiți să mâncați sau să comandați mâncare la pachet de fiecare dată când doriți mâncare europeană. Încercați să faceți acasă ruladă de pui umplută cu Prosciutto, spanac și roșii uscate la soare cu cartofi albi cu trufe. Această garnitură are 2357 calorii, 71G de proteine, și 186g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 5,2 USD pe porție, această rețetă acoperă 50% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână roșii uscate la soare, piure de roșii, demi-glace și alte câteva ingrediente, puteți face acest lucru. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. În general, această rețetă câștigă un awesome scor spoonacular de 86%. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Piept de pui umplut cu brânză de capră, roșii uscate la soare și spanac, Piept de pui umplut cu brânză de capră, roșii uscate la soare și spanac, și Piept de pui umplut cu brânză de capră, roșii uscate la soare și spanac.

Instrucțiuni

1
Așezați o bucată lungă de folie de plastic peste placa de tăiat și puneți-o sub părțile laterale ale plăcii. (Acoperirea puiului cu plasticul va menține, de asemenea, mizeria în jos atunci când bateți cu ciocanul de carne.) Pieptul de pui trebuie așezat pe tăblița acoperită, cu pielea în jos, cu suficient spațiu între ele, astfel încât să poată sta plat după ce le "fluturezi". Pentru a tăia fluturele, tăiați cu grijă felia (fără a tăia puiul până la capăt) și întindeți carnea puiului, astfel încât să îl puteți bate într-o singură bucată subțire pe care veți așeza umplutura și apoi înfășurați. Condimentează sânii cu sare și piper. Apoi puneți o altă lungime de folie de plastic peste pieptul de pui condimentat și aplatizați cu ciocan de carne pentru a integra condimentul în pui. Pui de pui subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
3 Căni De Pesmet Panko3 Căni De Pesmet Panko
2
Așezați 1 felie de șuncă prosciutto pe fiecare sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Adăugați 3 frunze de spanac și 4 bucăți de roșii uscate la soare pe fiecare sân. Îndoiți fiecare capăt și rulați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
4
Așezați pe tava pentru foi și congelați până când este ferm. (Nu trebuie să fie înghețat complet tare, dar acest lucru îl face mai ușor de manevrat la coacere.)
5
Preîncălziți o friteuză la 350 de grade F. Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
6
În timp ce rulada de pui se întărește în congelator, pregătiți demi-glace de roșii. Într-o cratiță, călește usturoiul și apoi deglazează tigaia cu vinul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați bulion și piure de roșii. Se fierbe la foc mediu până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras2 1/2 Căni De Kefalotyri Sau Kasseri, Ras
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
8
Adăugați demi-glace (sos brun) și lăsați să fiarbă până se îngroașă ("grosime medie").
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos BrunSos Brun
9
Când puiul este ferm, configurați o stație de panificație.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
10
Bateți împreună 3 ouă și 1 cană de jumătate și jumătate pentru spălarea ouălor. (Începeți cu această cantitate și amestecați mai mult împreună, dacă este necesar.) Apoi puneți câte un bol cu: făină, apoi spălare cu ouă și apoi firimituri de pâine italiene. Înveliți uniform puiul congelat rulat cu făină (nu prea mult sau firimiturile de pâine nu se vor lipi). Scufundați puiul rulat cu făină în spălarea ouălor, apoi în pesmet. Într-o friteuză cu grăsime adâncă, prăjiți ușor până se rumenesc. Terminați la cuptor timp de 15 minute până când este complet gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine ItalianăPâine Italiană
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
11
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
12
Fierbeți cartofii până se înmoaie. Apoi zdrobiți cartofii și bateți arpagicul tocat, untul, sarea și piperul proaspăt măcinat în cartofi cu un bătător.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
13
Reîncălziți Roșia demi-glace și pentru a termina îndepărtați-o de pe foc și amestecați imediat cimbru proaspăt și 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțitCimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
14
Feliați fiecare rulou de pui pentru a expune interiorul umplut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
15
Așezați piureul de cartofi în centrul fiecărei farfurii, stropiți ulei de trufe albe peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Trufe AlbeUlei De Trufe Albe
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
16
Așezați rulada de pui peste cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții6
Scor De Sănătate47
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista