Ruladă de ghimbir-Pecan cu nuci pecan glazurate cu miere

Ruladă de ghimbir-Pecan cu nuci pecan glazurate cu miere
Rețeta Rulada de ghimbir-Pecan cu nuci pecan glazurate cu miere este gata în aproximativ 5 ore și este cu siguranță un mare fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă face 8 porții cu 544 calorii, 6g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ghimbir cristalizat, sare, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Janet ' s St. Regis Pecan Pie W / miere glazurate nuci pecan, Nuci Pecan Glazurate Cu Arțar-Ghimbir De 5 Minute, și Sfeclă prăjită cu nuci pecan glazurate cu miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia de jos și părțile laterale ale unei tigaie de jeleu de 15 x 10 x 1 inch cu folie, partea plictisitoare în sus și periați cu unt topit. Tigaie de praf cu făină, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Măcinați fin nucile pecan cu făină de tort, cacao, condimente și sare într-un robot de bucătărie. Bateți gălbenușurile, zahărul brun și melasa cu un mixer electric la viteză mare până când amestecul este foarte gros și maro pal și formează o panglică atunci când bătătorul este ridicat, aproximativ 2 minute cu un model în picioare și 5 minute cu o mână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Făină De TortFăină De Tort
MelasăMelasă
Nuci PecanNuci Pecan
CondimenteCondimente
Pudră De CacaoPudră De Cacao
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Îndoiți amestecul de pecan ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci PecanNuci Pecan
4
Transferați 1 cană de aluat într-un alt castron și pliați în 1/4 cană de unt topit, apoi pliați amestecul de unt în aluatul rămas ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Bateți albușurile cu bătăi curățate într-un alt bol până când țin doar vârfuri moi (nu exagerați). Se amestecă o pătrime de alb în aluat pentru a se ușura, apoi se pliază în albii rămași ușor, dar bine.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Întindeți aluatul uniform în tigaia cu jeleu și coaceți în mijlocul cuptorului până când este setat și ferm la atingere, aproximativ 12 minute. Se răcește în tigaie pe un raft și se acoperă cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
JeleuJeleu
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuptorCuptor
TigaieTigaie
1
Bateți smântâna cu zahărul până când ține doar vârfuri rigide, apoi pliați în 6 linguri de ghimbir cristalizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConfiatGhimbir Confiat
CremăCremă
ZahărZahăr
1
Puneți o folie de 18 inci lungime pe o suprafață de lucru și presărați cu puțin zahăr. Inversați tortul pe foaia de folie și îndepărtați ușor folia de sus. Puneți trei sferturi de frișcă peste tort, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
2
Începând cu o latură scurtă și folosind folie ca ajutor, înfășurați tortul, moda jelly-roll și transferați, cu cusătura în jos, pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Chiar înainte de servire, lingura rămasă frișcă deasupra ruladei și se presară cu nuci pecan glazurate cu miere și ghimbir cristalizat rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir ConfiatGhimbir Confiat
Nuci Pecan ConfiateNuci Pecan Confiate
FrișcăFrișcă
MiereMiere
1
* Stratul de tort poate fi făcut cu 2 zile înainte și păstrat, învelit bine în folie de plastic, la temperatura camerei.* Rulada poate fi umplută și rulată cu 1 zi înainte, apoi răcită, acoperită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic

Vin recomandat: Dornfelder, Riesling

Dornfelder și Riesling sunt alegeri excelente pentru limba germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Un vin pe care l-ai putea încerca este Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red. Are 3,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Heinz Eifel Shine Dornfelder Roșu Dulce
Reflexia razelor soarelui de pe râul Rhein ajută la coacerea acestor struguri roșii consistenți, producând astfel un vin plin de corp, cu arome de fructe roșii închise, cu o dulceață bine echilibrată.Bucurați-vă ușor răcit singur sau cu brânzeturi, salate paste și pește.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții8
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista