Ruladă de ghimbir-Pecan cu nuci pecan glazurate cu miere
Rețeta Rulada de ghimbir-Pecan cu nuci pecan glazurate cu miere este gata în aproximativ 5 ore și este cu siguranță un mare fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă face 8 porții cu 544 calorii, 6g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $1.81 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți ghimbir cristalizat, sare, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Janet ' s St. Regis Pecan Pie W / miere glazurate nuci pecan, Nuci Pecan Glazurate Cu Arțar-Ghimbir De 5 Minute, și Sfeclă prăjită cu nuci pecan glazurate cu miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia de jos și părțile laterale ale unei tigaie de jeleu de 15 x 10 x 1 inch cu folie, partea plictisitoare în sus și periați cu unt topit. Tigaie de praf cu făină, eliminând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
Cuptor
Tigaie
2
Măcinați fin nucile pecan cu făină de tort, cacao, condimente și sare într-un robot de bucătărie. Bateți gălbenușurile, zahărul brun și melasa cu un mixer electric la viteză mare până când amestecul este foarte gros și maro pal și formează o panglică atunci când bătătorul este ridicat, aproximativ 2 minute cu un model în picioare și 5 minute cu o mână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Brun
Făină De Tort
Melasă
Nuci Pecan
Condimente
Pudră De Cacao
Gălbenuș De Ou
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Procesor De Alimente
3
Îndoiți amestecul de pecan ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
4
Transferați 1 cană de aluat într-un alt castron și pliați în 1/4 cană de unt topit, apoi pliați amestecul de unt în aluatul rămas ușor, dar bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Bateți albușurile cu bătăi curățate într-un alt bol până când țin doar vârfuri moi (nu exagerați). Se amestecă o pătrime de alb în aluat pentru a se ușura, apoi se pliază în albii rămași ușor, dar bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Întindeți aluatul uniform în tigaia cu jeleu și coaceți în mijlocul cuptorului până când este setat și ferm la atingere, aproximativ 12 minute. Se răcește în tigaie pe un raft și se acoperă cu folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativ
Jeleu
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Cuptor
Tigaie
1
Bateți smântâna cu zahărul până când ține doar vârfuri rigide, apoi pliați în 6 linguri de ghimbir cristalizat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Confiat
Cremă
Zahăr
1
Puneți o folie de 18 inci lungime pe o suprafață de lucru și presărați cu puțin zahăr. Inversați tortul pe foaia de folie și îndepărtați ușor folia de sus. Puneți trei sferturi de frișcă peste tort, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
2
Începând cu o latură scurtă și folosind folie ca ajutor, înfășurați tortul, moda jelly-roll și transferați, cu cusătura în jos, pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jeleu
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Aluminiu
3
Chiar înainte de servire, lingura rămasă frișcă deasupra ruladei și se presară cu nuci pecan glazurate cu miere și ghimbir cristalizat rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir Confiat
Nuci Pecan Confiate
Frișcă
Miere
1
* Stratul de tort poate fi făcut cu 2 zile înainte și păstrat, învelit bine în folie de plastic, la temperatura camerei.* Rulada poate fi umplută și rulată cu 1 zi înainte, apoi răcită, acoperită.
Dornfelder și Riesling sunt alegeri excelente pentru limba germană. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar riesling-ul German se împerechează minunat cu fructe de mare și șnițel, în timp ce un roșu German precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și vânat. Un vin pe care l-ai putea încerca este Heinz Eifel Shine Dornfelder Sweet Red. Are 3,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.