Ruladă de ciocolată cu zmeură
Reteta Rulada de ciocolata cu zmeura este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă servește 10 și costă 99 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 179 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de extract de vanillan, zahăr pudră, cacao de proces olandez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 28%. Încercați Ruladă De Ciocolată, Ruladă De Ciocolată, și Ruladă De Sufle De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Înveliți o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci cu spray de gătit; linia de jos cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit. Praf cu pesmet; pus deoparte.
Bateți gălbenușurile de ou într-un castron la viteza mare a unui mixer timp de 4 minute. Adăugați treptat 1/4 cană de zahăr, bătând până devine gros și palid (aproximativ 2 minute). Bateți albușurile cu bătătoare curate la viteza mare a unui mixer până se spumează; adăugați sare. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Se amestecă vanilia. Adăugați treptat cacao; se amestecă până se amestecă bine. Se amestecă ușor un sfert din amestecul de albuș de ou în amestecul de gălbenuș de ou; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas.
Puneți aluatul în tigaia pregătită, răspândindu-se uniform pe părțile laterale ale tigaiei.
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Slăbiți tortul de pe părțile laterale ale tigaiei; întoarceți-vă pe un prosop de vase praf cu zahăr pudră; îndepărtați cu grijă hârtia de ceară.
Lasa tortul sa se raceasca 1 minut. Începând de la capătul îngust, înfășurați tortul și prosopul împreună.
Așezați, cu cusătura în jos, pe un suport de sârmă; lăsați să se răcească complet (aproximativ 1 oră).
Desfaceți tortul cu atenție; scoateți prosopul.
Întindeți toppingul biciuit peste tort, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginilor exterioare. Tort Reroll; așezați, cu cusătura în jos, pe un platou. Acoperiți și răciți 1 oră.
Stropiți sirop pe fiecare dintre cele 10 farfurii.
Așezați felia de tort deasupra; serviți cu zmeură.