Ruladă de ciocolată cu zmeură

Ruladă de ciocolată cu zmeură
Reteta Rulada de ciocolata cu zmeura este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. Această rețetă servește 10 și costă 99 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 179 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de extract de vanillan, zahăr pudră, cacao de proces olandez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 28%. Încercați Ruladă De Ciocolată, Ruladă De Ciocolată, și Ruladă De Sufle De Ciocolată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Înveliți o tigaie de jeleu de 15 x 10 inci cu spray de gătit; linia de jos cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit. Praf cu pesmet; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Bateți gălbenușurile de ou într-un castron la viteza mare a unui mixer timp de 4 minute. Adăugați treptat 1/4 cană de zahăr, bătând până devine gros și palid (aproximativ 2 minute). Bateți albușurile cu bătătoare curate la viteza mare a unui mixer până se spumează; adăugați sare. Adăugați treptat 1/2 cană de zahăr, câte 1 lingură, bătând până se formează vârfuri tari. Se amestecă vanilia. Adăugați treptat cacao; se amestecă până se amestecă bine. Se amestecă ușor un sfert din amestecul de albuș de ou în amestecul de gălbenuș de ou; pliați ușor amestecul de albuș de ou rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Puneți aluatul în tigaia pregătită, răspândindu-se uniform pe părțile laterale ale tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
Coaceți la 375 timp de 15 minute sau până când tortul revine când este atins ușor în centru. Slăbiți tortul de pe părțile laterale ale tigaiei; întoarceți-vă pe un prosop de vase praf cu zahăr pudră; îndepărtați cu grijă hârtia de ceară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Lasa tortul sa se raceasca 1 minut. Începând de la capătul îngust, înfășurați tortul și prosopul împreună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
7
Așezați, cu cusătura în jos, pe un suport de sârmă; lăsați să se răcească complet (aproximativ 1 oră).
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
8
Desfaceți tortul cu atenție; scoateți prosopul.
9
Întindeți toppingul biciuit peste tort, lăsând o margine de 1/2 inch în jurul marginilor exterioare. Tort Reroll; așezați, cu cusătura în jos, pe un platou. Acoperiți și răciți 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
10
Tăiați tortul în felii.
11
Stropiți sirop pe fiecare dintre cele 10 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
12
Așezați felia de tort deasupra; serviți cu zmeură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista