Ruladă cu cremă de mandarine

Ruladă cu cremă de mandarine
Ruladă cu cremă de mandarine este o rețetă europeană care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 11 g de grăsimi și un total de 228 de calorii. Pentru 38 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați extract de vanilie, suc de mandarine, coajă de portocală confiată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 12%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Tartele cu mandarine cu curmale cu frișcă și graniță de mandarine, rulada cu cremă de căpșuni și rulada de ciocolată cu cremă de caise.

Instrucțiuni

1
Puneți albușurile într-un castron mic; se lasa sa stea la temperatura camerei 30 de minute. Tapetați un 15x10x1 inch uns. tava de copt cu hartie cerata si unge hartia; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Preîncălziți cuptorul la 375°. Într-un castron mare, bate gălbenușurile până devin de lămâie. Bateți treptat 1/3 cană zahăr. Se adauga sucul, uleiul, coaja de mandarina si vanilia. Cerneți făina, praful de copt și sarea împreună de două ori; se adauga treptat in amestecul de galbenusuri si se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
MandarinăMandarină
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Se adauga crema de tartru la albusuri; cu batatoare curate, bateti la viteza medie doar pana se formeaza varfuri moi. Bateți treptat zahărul rămas, câte 1 lingură, la mare putere, până se întărește, dar nu se usucă. Îndoiți o pătrime din albușuri în aluat, apoi adăugați albușurile rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Prăjituri Cu Unt De ArahideAluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
4
Se întinde în tava pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Coaceți 10-12 minute sau până când prăjitura revine când este ușor atinsă. Se răcește 5 minute. Întoarceți tortul pe un prosop de bucătărie pudrat cu zahăr de cofetă. Scoateți ușor hârtia cerată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Rulați prăjitura în stilul de jeleu de prosop, începând cu o latură scurtă. Se răcește complet pe un grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)(sau Alegerea Ta De Scorțișoară, Stafide, Măr Etc.)
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
7
Pentru umplutură, într-un castron mic, bateți smântâna până la vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
8
Adăugați zahărul de cofetă, coaja de mandarină și coaja de portocală confiată. Desfaceți prăjitura; întindeți umplutura peste tort până la 1 inch de margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Coajă De Portocală ConfiatăCoajă De Portocală Confiată
MandarinăMandarină
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
9
Rulați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
10
Puneți cusătura în jos pe un platou.
11
Se da la frigider cel putin 2 ore. Chiar înainte de servire, pudrați cu zahăr de cofetarie. Pune resturile la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben

Vin recomandat: Riesling, Dornfelder

Rouladen poate fi asociat cu Riesling și Dornfelder. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar rieslingul german se asortează minunat cu fructe de mare și șnitel, în timp ce un roșu german precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și carnea de vânat. Ai putea încerca Trefethen Merlot. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Trefethen Merlot
Trefethen Merlot
La nas, note florale de violetă zdrobită conduc spre arome de fructe negre de cireșe negre, prune coapte și mure de vară. Arome complexe care continuă să evolueze în pahar. În gust, vinul este bine structurat și echilibrat, oferind arome de mure și prune, cu o tentă de ciocolată neagră și piele fină. Gustul este plin și bogat, cu taninuri moi catifelate care continuă prin vinuri finisare de lungă durată Delicios cu rață, pui la grătar, muschi de porc glazurat cu cireșe, preparate din carne de vită și miel, paste pe bază de roșii și pizza cu măsline negre și ciuperci. 89% Merlot, 8% Malbec, 2% Cabernet Franc, 1% Cabernet Sauvignon
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista