Ruladă cu cremă de mandarine
Ruladă cu cremă de mandarine este o rețetă europeană care servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine, 11 g de grăsimi și un total de 228 de calorii. Pentru 38 de cenți per porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Mergeți la magazin și cumpărați extract de vanilie, suc de mandarine, coajă de portocală confiată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 12%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Tartele cu mandarine cu curmale cu frișcă și graniță de mandarine, rulada cu cremă de căpșuni și rulada de ciocolată cu cremă de caise.
Instrucțiuni
Puneți albușurile într-un castron mic; se lasa sa stea la temperatura camerei 30 de minute. Tapetați un 15x10x1 inch uns. tava de copt cu hartie cerata si unge hartia; pus deoparte.
Preîncălziți cuptorul la 375°. Într-un castron mare, bate gălbenușurile până devin de lămâie. Bateți treptat 1/3 cană zahăr. Se adauga sucul, uleiul, coaja de mandarina si vanilia. Cerneți făina, praful de copt și sarea împreună de două ori; se adauga treptat in amestecul de galbenusuri si se amesteca bine.
Se adauga crema de tartru la albusuri; cu batatoare curate, bateti la viteza medie doar pana se formeaza varfuri moi. Bateți treptat zahărul rămas, câte 1 lingură, la mare putere, până se întărește, dar nu se usucă. Îndoiți o pătrime din albușuri în aluat, apoi adăugați albușurile rămase.
Se întinde în tava pregătită.
Coaceți 10-12 minute sau până când prăjitura revine când este ușor atinsă. Se răcește 5 minute. Întoarceți tortul pe un prosop de bucătărie pudrat cu zahăr de cofetă. Scoateți ușor hârtia cerată.
Rulați prăjitura în stilul de jeleu de prosop, începând cu o latură scurtă. Se răcește complet pe un grătar.
Pentru umplutură, într-un castron mic, bateți smântâna până la vârfuri moi.
Adăugați zahărul de cofetă, coaja de mandarină și coaja de portocală confiată. Desfaceți prăjitura; întindeți umplutura peste tort până la 1 inch de margini.
Puneți cusătura în jos pe un platou.
Se da la frigider cel putin 2 ore. Chiar înainte de servire, pudrați cu zahăr de cofetarie. Pune resturile la frigider.
Vin recomandat: Riesling, Dornfelder
Rouladen poate fi asociat cu Riesling și Dornfelder. Berea ar putea părea alegerea naturală pentru mâncarea germană, dar rieslingul german se asortează minunat cu fructe de mare și șnitel, în timp ce un roșu german precum Dornfelder se potrivește bine cu carnea de vită și carnea de vânat. Ai putea încerca Trefethen Merlot. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
![Trefethen Merlot]()
Trefethen Merlot
La nas, note florale de violetă zdrobită conduc spre arome de fructe negre de cireșe negre, prune coapte și mure de vară. Arome complexe care continuă să evolueze în pahar. În gust, vinul este bine structurat și echilibrat, oferind arome de mure și prune, cu o tentă de ciocolată neagră și piele fină. Gustul este plin și bogat, cu taninuri moi catifelate care continuă prin vinuri finisare de lungă durată Delicios cu rață, pui la grătar, muschi de porc glazurat cu cireșe, preparate din carne de vită și miel, paste pe bază de roșii și pizza cu măsline negre și ciuperci. 89% Merlot, 8% Malbec, 2% Cabernet Franc, 1% Cabernet Sauvignon