Rugelach
Rugelach este un vegan desert. Această rețetă servește 22 și costă 29 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 119 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Cap la magazin și ridica nuci, piecrusts, stafide, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 21%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Rugelach, Rugelach, și Rugelach.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament sau folie de aluminiu.
Presărați suprafața de lucru cu 1 lingură de zahăr și 1/2 linguriță de scorțișoară. Desfaceți una dintre cruste și așezați-o pe zahăr.
Rulați-l la o grosime uniformă.
Întindeți jumătate de gem uniform peste crustă.
Se presară cu jumătate din nuci și jumătate din stafide.
Presărați partea superioară a buștenului cu 1/2 lingură de zahăr; repeta. Folosind un cuțit, tăiați capetele inegale (aproximativ 1 inch pe fiecare parte).
Tăiați rulourile în felii groase de 3/4 inch.
Așezați feliile, cu zahăr în sus, pe foi de copt, distanțându-le la 2 inci.
Coaceți până devin aurii, 22 până la 25 de minute.
Se lasă să se răcească 5 minute.
Rulați rugelach - ul cu o zi înainte, acoperiți bine cu folie de plastic și dați-l la frigider. Feliați și coaceți ziua petrecerii.