Rugelach

Rugelach
Rugelach necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 32 și costă 92 de cenți pe porție. O porție conține 354 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Un amestec de cireșe tarte, apă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rugelach, Rugelach, și Rugelach pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați untul și făina în vasul unui robot de bucătărie și procesați până când bucățile de unt sunt rupte și amestecul a căpătat consistența nisipului umed, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați amestecul de unt-făină într-un bol mare de amestecare și adăugați sarea, crema de brânză și smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
3
Amestecați ingredientele împreună energic cu mâinile, rupând crema de brânză și lucrând-o în f lour cu degetele până când amestecul este sfărâmicios și rămân doar bucăți de cremă de brânză de mărimea unui bob de mazăre.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
4
Întoarceți aluatul pe o foaie de folie de aluminiu, apăsați-l ușor într-un disc gros și înfășurați-l foarte strâns în folie. Dați-l la frigider cel puțin 20 de minute sau peste noapte. Între timp, faceți umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
1
Combinați cireșele, zahărul, apa și sarea într-o cratiță medie și aduceți la fierbere la foc mediu-mare; reduceți focul și fierbeți până la sirop, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se ia de pe foc și se adaugă extractul de migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
3
Lăsați amestecul să se odihnească până când este suficient de rece pentru a fi manipulat.
4
Așezați migdalele în vasul unui robot de bucătărie și procesați până când sunt zdrobite, aproximativ 10 secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Transferați migdalele într-un castron și adăugați amestecul de cireșe rezervat în robotul de bucătărie; procesați până când amestecul are o consistență asemănătoare gemului, răzuind părțile laterale ale mașinii, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers2 Pachete (85 G) De Biscuiți Ladyfingers
GemGem
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Adăugați migdalele înapoi și procesați câteva secunde, până când toate ingredientele sunt bine combinate. Umplutura poate fi păstrată la congelator până la 2 luni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
1
Combinați toate ingredientele de umplutură în vasul unui robot de bucătărie și procesați până se sfărâmă. Umplutura poate fi păstrată la congelator până la 2 luni.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Combinați toate ingredientele de umplutură într-o cratiță medie și aduceți-le la fierbere la foc mediu-mare; reduceți focul și fierbeți timp de 5 minute. Puneți amestecul deoparte până când este suficient de rece pentru a fi manipulat, apoi transferați-l în vasul unui robot de bucătărie și procesați până se omogenizează. Refrigerați umplutura până când este complet răcită înainte de utilizare. Umplutura poate fi păstrată la congelator până la 2 luni.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. tapetați o foaie de copt de 10 pe 15 inci cu hârtie pergament, ungeți-o cu ulei sau spray de gătit și presărați-o cu o mână mică de zahăr decorativ.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Desfaceți aluatul și împărțiți-l în 2 porții de dimensiuni egale. Pe o suprafață bine făinată, apăsați și lucrați una dintre porțiunile de aluat într-o bilă, apoi apăsați bila într-un disc cu grosimea de aproximativ 3/4 inch. Aluatul va fi foarte ferm la început și se poate crăpa în jurul marginilor, așa că continuați să-l lucrați și să aduceți fisurile împreună până când aveți un disc cu fața netedă, adăugând mai multă făină după cum este necesar pentru a vă împiedica mâinile să se lipească de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
3
Întindeți aluatul într-un cerc de 10 până la 12 inci de grosime uniformă. Îndoiți cercul într-o jumătate de lună și folosiți un cuțit sau un tăietor de aluat pentru a tăia orice margini inegale sau proeminente, apoi desfășurați aluatul, astfel încât să fie din nou un cerc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Dacă utilizați umplutura de ciocolată-alune, periați puțin din ou spălați peste aluat. Folosiți o spatulă pentru a întinde uniform o ceașcă de umplutură la alegere peste aluat. Apoi folosiți un tăietor de aluat sau un tăietor de pizza pentru a tăia cercul în 16 pene de dimensiuni egale, la fel cum ați face o pizza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Cotlete De Miel, Cu Oase FranțuzeștiCotlete De Miel, Cu Oase Franțuzești
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Făină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este NecesarFăină Universală, Plus Suplimentar Dacă Este Necesar
Stropi Colorate Sau Puncte MiciStropi Colorate Sau Puncte Mici
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
5
Apoi, lucrând cu o pană la un moment dat, rulați o pană în sus pentru a face rugelach, începând cu capătul larg și rulând spre capătul ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
6
Transferați rugelach - ul pe foaia de copt pregătită. Repetați cu aluatul rămas și umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate SubțireUsturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
7
Periați vârfurile rugelachului cu spălarea ouălor, presărați ușor cu mai mult zahăr decorativ și coaceți, rotind tava la 180 de grade la jumătatea gătitului, până când produsele de patiserie sunt maro auriu deschis, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Retipărit cu permisiunea din cartea de bucate Mile End de Noah și Rae Bernamoff, 2012 Clarkson PotterNOAH și RAE BERNAMOFF au deschis delicatese Mile End din Brooklyn în 201
9
New York Times a numit-o" un omagiu iubitor adus tradiției deli", iar Zagat și revista New York au votat-o cel mai bun deli din New York. Originari din Montreal și, respectiv, New York, Noah și Rae locuiesc acum în Park Slope. Vizitați-le la mileenddeli.com.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții32
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista