Rucola, Mozzarella, Roșii Pe Focaccia

Rucola, Mozzarella, roșii pe Focaccian este un vegetarian rețetă cu 4 porții. Pentru $1.7 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 303 calorii. 181 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin roșu, piper, mozzarella și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Vă este adus prin simple rețete. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Rucola, Mozzarella, roșii pe Focaccia, Pâine Focaccia cu roșii, busuioc și Mozzarella uscate la soare de o oră, și Tomato Mozzarellan Și Arugula Tower sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1 într-un castron mare sau vas de copt combinați roșiile, ceapa și oțetul și condimentați cu piper și sare. Marinați 30 de minute.2
Puneți mozzarella, roșiile, ceapa și rucola pe jumătatea focaccia.
Întindeți niște maioneză pe jumătatea superioară a focaccia, dacă doriți. Apăsați jumătatea superioară peste partea de jos, țineți împreună cu câteva picături de dinți.