Rucola, Mozzarella, roșii pe Focaccia
Rucola, Mozzarella, roșii pe Focaccian este o rețetă mediteraneană care servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană lacto ovo are 254 calorii, 15g de proteine, și 16g de grăsime pe porție. Pentru $1.68 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 710 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur aproximativ 45 de minute. Dacă aveți la îndemână roșii, mozzarella, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus prin simple rețete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular improvabil de 0%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pâine Focaccia cu roșii, busuioc și Mozzarella uscate la soare de o oră, Tomato Mozzarellan Și Arugula Tower, și Salată de roșii prăjite, rucola și Mozzarella.
Instrucțiuni
Într-un castron mare sau vas de copt combinați roșiile, ceapa și oțetul și condimentați cu piper și sare. Marinați 30 de minute.
Puneți mozzarella, roșiile, ceapa și rucola pe jumătatea focaccia.
Întindeți niște maioneză pe jumătatea superioară a focaccia, dacă doriți. Apăsați jumătatea superioară peste partea de jos, țineți împreună cu câteva picături de dinți.