Rucola, Mere Și Manchego În Vinetă De Cidru

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați rucola, mere și Manchego în vinaigretă de cidru. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 22g de proteine, 78g de grăsime, și un total de 883 calorii. Această rețetă fără gluten servește 2 și costă $ 4.12 pe portie. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 9 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați migdale, muștar dijon, sirop de arțar și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma migdalele, puteți urma acest fel principal cu Clafouti de cireșe proaspete cu migdale ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salate Serioase: rucola, mere și Manchego în vinetă de cidru, Salată de rucola, mere și rodie cu vinetă de cidru-miere, și Salată de rucola, măr, brânză de capră și nuci Pecan confiate cu vinetă de cidru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți vinaigreta amestecând toate ingredientele împreună într-un castron mic. Pune deoparte.
Așezați rucola într-un castron de servire.
Bateți din nou vinaigreta până se combină bine, apoi adăugați la salată, încetul cu încetul, până când verdeața este bine îmbrăcată; s-ar putea să mai rămână puțin. Chiar înainte de servire, tăiați mărul în felii subțiri și aruncați în salată împreună cu Manchego și migdale. Gustați și reglați condimentele, apoi serviți imediat.