Rucola cu parmezan
Rucola cu parmezan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,22 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 8g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 245 calorii. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Mergeți la magazin și ridicați rucola, ulei de măsline, foarte parmezan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Încercați Salată De Rucola Cu Parmezan, Salată de smochine și rucola cu parmezan, și Salată De Parmezan De Rucola pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Dacă arugula are rădăcini atașate, tăiați-le. Umpleți chiuveta cu apă rece și aruncați rucola câteva minute pentru a curăța. Spin-uscați frunzele și puneți-le într-un castron mare.
Într-un castron mic, amestecați împreună sucul de lămâie, uleiul de măsline, sarea și piperul.
Se toarnă suficient pansament pe rucola pentru a se umezi. Aruncați bine și așezați salata pe farfurii individuale.
Cu un cuțit foarte ascuțit sau un cojitor de legume, radeți parmezanul în cioburi mari și aranjați-le pe rucola.