Rucola, cireșe aurii, migdale Marcona și Parmigiano-Reggiano

Rucola, cireșe aurii, migdale Marcona și Parmigiano-Reggiano
Rucola, cireșe aurii, migdale Marconan și Parmigiano-Reggiano ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,68 USD pe porție. O porție conține 351 calorii, 14g de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 69 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați migdalele marconan, bebelușul, cireșele și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este super. Încercați Salată De Rucola, Fenicul Și Parmigiano Reggiano, Salată De Rucola Cu Smochine, Feta Și Migdale Marconan, și Salată de rucola cu ulei de trufe albe, migdale Marconan și parmezan ras pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați cireșele pe jumătate pe lungime și puneți-le într-un castron mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De CiocolatăCoacerea Buclelor De Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugațiarugula, brânza și migdalele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
3
Stropiți cu uleiul și oțetul, zdrobiți câtevageneroși vârfuri de sare deasupra și condimentați generos cu piper.Aruncați pentru a combina. Gustați și reglați condimentul, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sezonul GoyaSezonul Goya
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Din salate: dincolo de castron: rețete extraordinare pentru mâncarea de zi cu zi de Mindy Fox. Text de Mindy Fox, 2012; fotografii de Ellen Silverman, 2012. Publicat în 2012 de Kyle Books.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista